Lifestyle

Άμπερ Χερντ: Η πρώην βοηθός της την κατηγορεί ότι έκλεψε την ιστορία της

Άμπερ Χερντ: Η πρώην βοηθός της την κατηγορεί ότι έκλεψε την ιστορία της
Άμπερ Χερντ: Κληθείσα να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό.

Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ, που είναι η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί 

Αυτά φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ «The Sun» στο Λονδίνο. Κληθείσα να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015.

Σε ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απάντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ». Απαντώντας λίγο μετά στον δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, η Κέιτ Τζέιμς κατηγόρησε τη Χερντ ότι της «έκλεψε» την ιστορία της. Επιβεβαίωσε τη γραπτή της κατάθεση όπου λέει πως ανακάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει «τη δική της ιστορία προς όφελός της».

Μαραθώνια η δίκη του Τζόνι Ντεπ, της Άμπερ Χερντ και της «The Sun»

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (7 Ιουλίου) στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ «The Sun» για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε κατηγορηματικά, τη δεύτερη ημέρα της εκδίκασης της μήνυσης, ότι είναι ένα «τέρας» που χτύπησε την πρώην σύζυγό του, η οποία φαίνεται, κατά τους ισχυρισμούς τους, πως τον κορόιδεψε. Έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους με φουλάρια, οι πρώην σύζυγοι έφθασαν χωριστά στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, που θα συνεδριάσει για τρεις εβδομάδες για την υπόθεση σε βάρος της Sun και της ιδιοκτήτριας εταιρείας της «News Group Newspapers» (NGN).

Ο 57χρονος ηθοποιός τους καταλογίζει ότι παρουσίασαν ως αποδεδειγμένο γεγονός, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018, ότι εκείνος χτύπησε την πρώην σύζυγό του, με την οποία χώρισαν το 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments