Αθλητισμός

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή
Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το 2021 και ήδη οι Άραβες τον «φλερτάρουν».

Ο Γκιγιέρμε είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το 2021 και ήδη φαίνεται πως οι Άραβες τον «φλερτάρουν».

Ο μάνατζέρ του έχει απλώσει τα «δίχτυα» του σε άλλες ομάδες;

Διάφορα δημοσιεύματα λοιπόν, θέλουν τον Γκιγιέρμε και πιο συγκεκριμένα, τον μάνατζέρ του να έχει απλώσει τα «δίχτυα» του σε Ισπανία και Ιταλία για να φέρει πρόταση. Όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Γκιγιέρμε δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει του χρόνου και είναι λογικό να οδηγείται το μυαλό οποιουδήποτε ότι ο Ολυμπιακός ίσως τον πουλήσει τώρα για να μην τον χάσει ελεύθερο του χρόνου, όπως πάει να γίνει αυτό το καλοκαίρι με τον Ελαμπντελαουί.

Αυτό που είναι γνωστό, σύμφωνα με το fosonline, είναι ότι για τον Γκιγιέρμε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή. Και αυτό δεν προέκυψε τώρα αφού εδώ και έξι μήνες κάνει κίνηση μία αραβική ομάδα για να τον «δελεάσει», αλλά ο Βραζιλιάνος είναι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να έχει ανανεώσει ο Γκιγιέρμε στην πρόταση που του έχει γίνει πριν από την καραντίνα.

Έχει δεχθεί πρόταση που πλησιάζει αρκετά τα οικονομικά «θέλω» του

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μία πρόταση που πλησιάζει αρκετά τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη, μολονότι ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές και είναι λογικό διάφοροι ενδιαφερόμενοι να περιμένουν στη… γωνία!

Η καριέρα του Γκιγιέρμε μέχρι σήμερα

Ο Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες, γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1991, είναι περισσότερο γνωστός ως Γκιγιέρμε. Πρόκειται για Βραζιλιάνο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέσα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς. Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλιία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντιένζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments