Ελλάδα

Τρίκαλα 16χρονη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Τρίκαλα 16χρονη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα
Τρίκαλα 16χρονη: Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον η κοινή γνώμη παρακολουθεί την εξέλιξη στο θρίλερ με την 16χρονη μαθήτρια στα Τρίκαλα. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία θα δώσουν νέα στοιχεία για το θάνατο της Μαρίας. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται και έχουν συλλεχθεί πολύτιμα στοιχεία ωστόσο τα αποτελέσματα της νεκροψίας  και ιδιαίτερα αν τα χτυπήματα που είχε σε κεφάλι και στο σώμα της ήταν εξαιτίας πτώσης από μεγάλο ύψος ή εξαιτίας εγκληματικής ενέργειας, θα ρίξουν περισσότερο φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση που συγκλονίζει την πόλη των Τρικάλων.

Η οικογένεια της 16χρονης Μαρίας επιμένει να υποστηρίζει και μάλιστα από την πρώτη στιγμή πως το παιδί τους δεν αυτοκτόνησε αλλά ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια και ζητά από τις αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Αξιοσημείωτα είναι και ορισμένα ερωτήματα που θέτουν οι γονείς, όπως το γιατί ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση στην σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μόνο του ή μαζί με κάποιον άλλο πρόσωπο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega η ξαδέρφη της 16χρονης, η οποία ήταν μαζί της η Μαρία τα ξημερώματα πριν βρεθεί νεκρή είπε: «Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, και του είπε ότι “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», είπε η ξαδέρφη της 16χρονης στο Mega.

Την ίδια στιγμή δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό στοιχείο από την κατάθεση του 26χρονου αστυνομικού με τον οποίο φέρεται να συναντήθηκε η Μαρία πριν το θάνατό της. Ο αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έμαθε για το τραγικό περιστατικό την επόμενη ημέρα από τα Μέσα Ενημέρωσης και επισήμανε  πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, καθώς όταν έφυγε από το σημείο, η 16χρονη δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας.

Ωστόσο η οικογένεια της 16χρονης Μαρίας επιμένει πως πριν από το θάνατό της είχε επικοινωνήσει με πρόσωπο τόσο μέσω μηνυμάτων στα κοινωνικά μέσα όσο και εξ επαφής και ζητούν να ελεγχούν τα ίχνη των τηλεφωνικών συσκευών τόσο της 16χρονης όσο και του άλλου προσώπου ώστε να διαφανεί η πορεία που ακολούθησε η Μαρία μέχρι την εκκλησία.  Πάντως η αυτοψία που πραγματοποιήθηκε χθες από το ιατροδικαστικό κλιμάκιο της Λάρισας επιβεβαίωσε την πτώση του θύματος και τα τραύματα που έφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments