Lifestyle

Ρενέ Ζελβέγκερ: Ο Τζιμ Κάρεϊ μιλά για τη σχέση τους είκοσι χρόνια μετά

Ρενέ Ζελβέγκερ: Ο Τζιμ Κάρεϊ μιλά για τη σχέση τους είκοσι χρόνια μετά
Ρενέ Ζελβέγκερ: Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του «Me, Myself & Irene» ενώ είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας.

Είκοσι χρόνια αφού τελείωσε η σχέση τους, ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για τη σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ και μάλιστα, το έκανε με ένα πολύ όμορφο τρόπο.

Ο Τζιμ Κάρεϊ με τη Ρενέ Ζελβέγκερ γνωρίστηκαν στο 1999 στα γυρίσματα του «Me, Myself & Irene» και μπορεί να χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, αλλά ο ηθοποιός κρατά ακόμη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για εκείνη.  Σε νέα συνέντευξη στο «The Howard Stern Show», ο παρουσιαστής έφερε ξανά προς συζήτηση το πώς συνεχίζει να μιλά ο Τζιμ Κάρεϊ για την 51χρονη πρώην σύντροφό του, την οποία αναφέρει ως «τη μεγάλη τελευταία μου αγάπη», στο νέο βιβλίο του, Memoirs and Misinformation: A Novel».

Η σχέση τους κράτησε ελάχιστους μήνες

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πόσο τον σημάδεψε η σχέση με συμπρωταγωνίστριά του, σε σημείο που καταλήγει να τη θεωρεί τον έρωτα της ζωής του. Ο Κάρεϊ είχε επί έναν χρόνο σχέση με τη Ρενέ Ζελβέγκερ, αφού οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Εγώ, Αυτή και ο εαυτός μου». Χώρισαν το 2000. Τώρα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν, ο Χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε πως η Ρενέ ήταν ο έρωτας της ζωής του. Σημείωσε πως ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνον, αφού έδωσε μια γεύση από τη σχέση του στη σατιρική του βιογραφία «Memoirs and Misinformation».

Ένα χρόνο μετά, αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, το 2000, το ζευγάρι χώρισε. Η Ρενέ παντρεύτηκε τον αστέρα της country μουσικής Κένι Τσέσνεϊ το 2005 αλλά ο γάμος ακυρώθηκε πέντε μήνες μετά. Είχε σχέσεις με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τον μουσικό Ντόιλ Μπράμχολ ΙΙ με τον οποίο χώρισε πέρυσι. Στο μεταξύ ο Κάρεϊ ήταν παντρεμένος με τη Μελίσα Γούμερ από το 1987 – 1995, με τη Λόρεν Χόλι για έναν χρόνο το 1996 και μετά είχε σχέση για πέντε χρόνια, έως το 2010, με την Τζένι Μακάρθι.

Μιλά για τη Ρενέ με τον πιο γλυκό τρόπο

Να σημειωθεί πως ο Κάρεϊ ήταν ειλικρινής για τη σχέση του με την 51χρονη ηθοποιό ενώ ο Σερν σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη. Ο ηθοποιός επέμεινε «είναι αλήθεια, ήταν ιδιαίτερη για εμένα, πολύ ξεχωριστή, πιστεύω ότι είναι υπέροχη». Ο Τζιμ και η Ρενέ συναντήθηκαν ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία το 1999. Η ίδια η Ρενέ μιλώντας για τη σχέση τους στον Guardian είχε πει: «Είχαμε κοινούς επαγγελματικούς συνεργάτες και κάποιους κοινούς φίλους, οπότε τον ήξερα και τον χαιρετούσα και λέγαμε και κάποια πράγματα. Και μετά τον συνάντησα κάποια χρόνια αργότερα σε ένα δείπνο, οπότε τον ήξερα κάμποσο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments