Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον σωσίας: Η γυναίκα που μοιάζει απίστευτα με την ηθοποιό

Τζένιφερ Άνιστον σωσίας: Η γυναίκα που μοιάζει απίστευτα με την ηθοποιό
Τζένιφερ Άνιστον σωσίας: Οι ακόλουθοι της σωσία, με το που την είδαν στο Instagram παρατήρησαν αμέσως ότι η γυναίκα στη φωτογραφία και η Τζένιφερ Άνιστον μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες μιας γυναίκας από την Καλιφόρνια λόγω της καταπληκτικής ομοιότητάς της με την Τζένιφερ Άνιστον. Όλα ξεκίνησαν όταν η hairstylist Στέφανι Καρίγιο, που έχει ως βάση της την Καλιφόρνια, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία μίας πελάτισσάς της, χωρίς να έχει παρατηρήσει το πόσο μοιάζει με τη διάσημη ηθοποιό.

Η ανάρτηση της hairstylist

Οι ακόλουθοι όμως της Καρίγιο, με το που την είδαν, παρατήρησαν αμέσως ότι η γυναίκα στη φωτογραφία και η Τζένιφερ Άνιστον μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Μάλιστα, άρχισαν να κάνουν tag τη σταρ του Χόλιγουντ, προκειμένου να δει τη φωτογραφία και να τη σχολιάσει.

Μπορεί η γνωστή hairstylist να μην αποκάλυψε το όνομα της πελάτισσάς της, η φωτογραφία της οποίας έγινε αμέσως viral, όμως λίγο αργότερα το προφίλ της στο Instagram έγινε γνωστό μέσω των ξένων ΜΜΕ. Το προφίλ στο Instagram της γυναίκας που μοιάζει με την Τζένιφερ Ανιστον, ομοιότητα των δύο γυναικών είναι εκπληκτική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

To make this whole take pics of my outfits thing work with a pint size version of myself watching every move I make…every moment of EVERYDAY… #momlife 🤪 she get to be a part of it too! . . My most favorite shorts in the whole wide 🌎❤️ They don’t ride up, are amazing quality and made to last, and best of all so comfy! I size up since there is no stretch 👌 You can screenshot the pic and click the link in my bio to get taken directly to the app to shop the whole look! . . http://liketk.it/2SkAV #liketkit @liketoknow.it

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C A I T L I N (@thekindredginger) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This added a little glimmer to a very gloomy day ✨! Thank you @goodmorningamerica for the write up! To my beautiful client @thekindredginger thank you for being such an amazing sport ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orange County Hair Stylist (@modestspotcarrillo) στις

H Τζένιφερ Τζοάννα Άνιστον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας με καταγωγή από την Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου (1936-2016) που έχει Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή. Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς: τον Τζον Μέλικ (John Melick) από την πλευρά της μητέρας της και τον Άλεξ Άνιστον (Alex Aniston) από την πλευρά του πατέρα της. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαβάλας.

Το 1998, άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτούσε παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο. Τότε, ο Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της Άνιστον.

  • Έπειτα από χρόνια η Άνιστον ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ και χρειάστηκε την βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει.
  • Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: «Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, αλλά περίπλοκη σχέση…»
  • Το 2011, η Άνιστον έδειχνε και πάλι ευτυχισμένη ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θερού.
  • Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στις αρχές του 2012, το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, που αγόρασαν έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Αρραβωνιάστηκαν στις 10 Αυγούστου 2012 και παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2015.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments