Αθλητισμός

Σαββίδης κάρτες υγείας: Τα πάνω κάτω είναι έτοιμος να φέρει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ,

Σαββίδης κάρτες υγείας: Τα πάνω κάτω είναι έτοιμος να φέρει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ,
Σαββίδης κάρτες υγείας: Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι ο πρόεδρός του, καθώς τα φιάσκο με τα δελτία των παικτών έχει προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα.

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από το πρόβλημα με τις κάρτες υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και μπορεί το ματς να έγινε κανονικά και οι δύο πρόεδροι να μίλησαν μεταξύ τους, αλλά το θέμα έχει σηκώσει αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς να ζητάνε σε ανακοίνωσή τους να τιμωρηθεί η ΠΑΕ.

Σε αυτό το κλίμα περιμένουν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη τέλη Ιούλη, που έρχεται αποφασισμένος σύμφωνα με το sport- fm.gr να τα αλλάξει όλα. Η επίσκεψη αναμένεται μετά τις 25 Ιούλη, καθώς τότε θα αρχίσουν να επιτρέπονται οι πτήσεις από τη Ρωσία προς την Τουρκία και ίσως οδικώς να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρουσιάζεται ενοχλημένος με το νέο κρούσμα προβληματικής λειτουργίας του συλλόγου και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το περιστατικό με τα δελτία Υγείας φέρνει νέα δομή λειτουργίας στην ΠΑΕ, ανασυγκρότηση όλων των τμημάτων και παράλληλα θα υπάρξει στελεχιακή ενίσχυσή τους.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΘΕΣ απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής και να υποστεί ως οφείλει κάθε συνέπεια και ποινικό καταλογισμό που της αρμόζει για τα χθεσινά αίσχη που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τη λειτουργία της. Είναι αυτή η ίδια ανικανότητα που καθρεπτίστηκε φέτος και στο αγωνιστικό σκέλος. Ανεπάρκεια στελεχών, γιατρών, συμβούλων, λογιστών κ.ο.κ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΘΕΣ απο τους αναρμόδια αρμόδιους , όχι απλά να παραιτηθούν, αλλά να μας αδειάσουν την γωνιά αυτοκτονώντας, τελετουργικό εγνωσμένης και κωδικοποιημένης στην αρχαιότητα υψηλής ηθικής συμπεριφοράς.

Δεν αποτελεί πυροτέχνημα σαν την αναμενόμενη τοποθέτηση των χάρτινων παντελονάτων, αποτελεί προτεραιοποιημένη επιθυμία μας. “Κύριε” Κυριάκο Κυριάκο, εμείς μεγαλώναμε τον Π.Α.Ο.Κ. και ο Π.Α.Ο.Κ. μεγάλωνε εμάς σε τσιμεντένια πέταλα, όταν με χιόνια πανηγυρίζαμε γυμνοί κεφαλιές – μισή κατηγορία του Πάρη Ζουμπούλη, στα Συντριβάνια και τις λάσπες του γηπέδου που φτιάξαμε με τα χέρια μας, δεν περιποιούμε τιμές στους άρπαγες υβριστές μας, ούτε μεγαλώνουμε ιδέες ήδη δυσθεώρατες μπροστά στις μικρές ασήμαντες ζωές σας. Και μην τυχόν κανείς αναζητήσει σε μας Καληνύχτες σε Κεμάλ, τούτος ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ και λοιπές πολιτικώς ορθές μπουρδολογίες. Γιατί για μας δεν υπάρχουν πρώτες θέσεις, δεύτερες θέσεις και μαστραπάδες για να μετρηθούμε. Γιατί για μας ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι 90 λεπτά, δύο ώρες μια Κυριακή, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει επίπτωση σ’ όλη μας τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments