Αθλητισμός

Μίλαν: Ο Ρέμπιτς τα βάλε με τρεις παίκτες της Γιουβέντους

Μίλαν: Ο Ρέμπιτς τα βάλε με τρεις παίκτες της Γιουβέντους
Μίλαν: Ο Άντε Ρέμπιτς μπορεί να έχει την ικανοποίηση της νίκης της ομάδας του με 4 - 2 απέναντι στη Γιουβέντους αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τη συμπεριφορά κάποιων παικτών στο ντέρμπι. «Δεν είμαι φαν παικτών που είναι μεγαλόσωμοι και δυνατοί και παρόλα αυτά κάθονται τρία λεπτά κάτω κάθε φορά που τους αγγίζεις» είπε και μετά έδωσε και ονόματα.

Δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα το παιχνίδι με τη Γιουβέντους ο Άντε Ρέμπιτς αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες από το ματς στο «Σαν Σίρο». Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ξεχνιέται τέτοιο ματς μιας και η Μίλαν πραγματοποίησε την απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας με 4-2 σε ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 53′. Ωστόσο δεν είναι αυτό που κυριαρχεί στη σκέψη του Ρέμπιτς. Αυτό που τον εξοργίζει είναι η συμπεριφορά κάποιων παικτών της Γιουβέντους. Δεν δίστασε βέβαια να τους κατονομάσει.

Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι και Στσέσνι οι τρεις που έβγαλε στη σέντρα ο Ρέμπιτς

Φρόντισε μάλιστα να βγάλει από μέσα του όλα τα παράπονα που είχε, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό Sportweek. «Υπάρχουν δύο Ρέμπιτς. Στην ιδιωτική ζωή μου είμαι πολύ ήρεμος, αποτραβιέμαι επειδή δεν μου αρέσει ο κόσμος να συζητάει για μένα.

Στο χορτάρι υπάρχει ένας άλλος Άντε, που ενοχλεί τους πάντες. Σε κάποια στιγμή λοιπόν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Γιουβέντους είπα κάτι στον Ιγκουαΐν.

Δεν είμαι φαν παικτών όπως εκείνος, που είναι μεγαλόσωμοι και δυνατοί και παρόλα αυτά κάθονται τρία λεπτά κάτω κάθε φορά που τους αγγίζεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπερναρντέσκι και το ίδιο συνέβη και με την ΣΠΑΛ. Ο Ιμπραχίμοβιτς για παράδειγμα δέχεται αρκετά χτυπήματα αλλά σηκώνεται αμέσως χωρίς να παραπονιέται. Οι άλλοι κλαίνε πάρα πολύ. Είπα κάτι στον Ιγκουαΐν και ο Στσέσνι μου είπε: “Χάνετε 2-0, μην είσαι αλαζόνας”.

Δεν του απάντησα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα το έκανα, επειδή ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσει είναι όταν με υποτιμούν. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν άνοιξα το στόμα μου. Απάντησα με διαφορετικό τρόπο στον Στσέσνι…

Είμαι δυνατός πνευματικά, όποιος μου επιτεθεί, μου δίνει κίνητρα», δήλωσε ο Κροάτης επιθετικός, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των ροσονέρι κόντρα στους μπιανκονέρι, γράφοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το 4-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments