Αθλητισμός

Ντιόγκο Νταλό: Ρώτησε για τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός

Ντιόγκο Νταλό: Ρώτησε για τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός
Ντιόγκο Νταλό: Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν ενδιαφερθεί για τον νεαρό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καθημερινά νέα ονόματα ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους παίκτες που “παίζει” τις τελευταίες ώρες είναι ο Ντιόγκο Νταλό. Πρόκειται για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα από αγγλική εφημερίδα που ασχολείται με μεταγραφικές φήμες, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει για τον 21χρονο Πορτογάλο των “κόκκινων διαβόλων”.

Για την ώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί τίποτα από καμιά πλευρά. Μένει λοιπόν να δούμε, αν όντως όλα τα παραπάνω ισχύουν ή αν πρόκειται απλά για ένα ακόμη όνομα που ακούγεται, όπως συμβαίνει άλλωστε αρκετές φορές κατά τις μεταγραφικές περιόδους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγγλοι απέκτησαν τον νεαρό το 2018 με 22 εκατομμύρια ευρώ από την Πόρτο.

Στη χώρα του με τους “δράκους” ο Νταλό είχε στα πόδια του 7 παιχνίδια. Πήγε στο Νησί έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023. Αντιμετώπισε όμως αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν καθιερώθηκε, αναζητώντας πλέον ένα νέο ξεκίνημα. Mε την κόκκινη φανέλα έχει γράψει 20 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, του οποίου ήταν και επιλογή, τον έχει χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο νέο «φουλ μπακ» στην Ευρώπη. “Ο Ντιόγκο είναι ένας αρκετά ταλαντούχος αμυντικός με τις δυνατότητες να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για το κλαμπ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα φουλ μπακ. Είναι καλός τακτικά, καλά φυσικά προσόντα, καλός τεχνικά και όλα αυτά συνδυάζονται με τη νοοτροπία της ακαδημίας της Πόρτο η οποία προετοιμάζει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε τοπ επίπεδο” έχει σημειώσει ο “Special One” για τον παίκτη.

Τι συμβαίνει με Κάιπερς;

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότεροι σύλλογοι βάζουν στη λίστα τους τον Ούγκο Κάιπερς. Ο 23χρονος παίκτης του Ολυμπιακού τα πήγε περίφημα ως δανεικός στην Αζαξιό και ανέβασε τις μετοχές του. Το όνομά του ακούγεται όλο και πιο συχνά στα μεταγραφικά νέα ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Η συνεργασία του με την ομάδα της Β’ Γαλλίας ολοκληρώθηκε και ο παίκτης γυρίζει στο Ρέντη. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαλίν από το πρωτάθλημα του Βελγίου ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού.  Πρόκειται για έναν ακόμη σύλλογο που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του τον Κάιπερς μιας και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν και την Σταντάρ Λιέγης να έχει τον ποδοσφαιριστή στο μπλοκάκι της. Μάλιστα όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας ήταν (ή είναι) πρόθυμη να πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ της ρήτρας στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments