Αθλητισμός

Σλότερ: Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό

Σλότερ: Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό
Σλότερ: Τον λόγο που αποφάσισε να μην υπογράψει με τους "πράσινους" αποκάλυψε ο Σλότερ.

Την παραμονή του στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο Μάρκου Σλότερ ενώ παράλληλα εξήγησε πως είχε απορρίψει την προοπτική του Παναθηναϊκού, λόγω της παρουσίας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο Αμερικανός σέντερ φιλοξενήθηκε στο «EuroSteppin Podcast» και μίλησε για την πρόταση που είχε στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, «φωτογραφίζοντας» τον Ιβάνοβιτς, ως τον βασικό λόγο που δεν έδωσε τα χέρια με τους “πράσινους”.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Έχω ακούσει πολλές ιστορίες κι υπάρχει ένας προπονητής που προσπαθώ πάντα να αποφύγω. Βασικά, πλέον είναι δύο. Ο ένας έχει τη φήμη πως… βγάζει το λάδι των παικτών του, τους “σκοτώνει”. Δεν θέλω να πω ονόματα. Δεν μιλάω για τον Ομπράντοβιτς, εκείνος είναι ένας καλός προπονητής.

Αυτός που λέω είναι φημισμένος στην Βιτόρια, πήρε τίτλους εκεί. Είναι ακόμα στην Ισπανία. Αλήθεια, δεν θυμάμαι το όνομά του. Θυμάμαι ότι είχε πάει στον Παναθηναϊκό μία περίοδο και είχα πρόταση από την ομάδα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να έρθεις, να βοηθήσεις την ομάδα”. Του είπα πως εκτιμώ την πρότασή του, ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να έρθω. Δεν υπήρχε περίπτωση.

Την προηγούμενη χρονιά πήγαν κάποιοι ψηλοί και τραυματίστηκαν, από τις ασκήσεις και τα σκαλιά που ανέβαιναν στο γήπεδο. Είχαν τρίωρες προπονήσεις, τρεις προπονήσεις την μέρα. Όλοι αυτό μου είπαν, πως δεν θέλω να παίξω μαζί του. Ήθελα να τον αποφύγω. Ήταν καλός προπονήτης, αλλά όχι για εμένα». Από εκεί και πέρα, ο Σλότερ επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments