Lifestyle

“Σφάζονται” παλικάρια για τα μάτια της Βικτώριας

“Σφάζονται” παλικάρια για τα μάτια της Βικτώριας
Έχει μια τάση μεταξύ των πιλότων της F1.

Είναι από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του Instagram και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ακολουθήσει κανείς την Βικτώρια Οντίντκοβα. Ο κυριότερος οι αισθησιακές φωτογραφίες που ανεβάζει αποκαλύπτοντας τα πλούσια προσόντα της.  Μια από τις λατρεμένες της συνήθεις του μοντέλου από τη Ρωσία είναι να παρακολουθεί αγώνες της F1. Και όχι μόνο να τους παρακολουθεί, ενίοτε και απο κοντά, αλλά να έχει και στενές σχέσεις με πιλότους. Άλλωστε υπήρξε η άλλοτε αγαπημένη του Φερνάντο Αλόνσο. Όμως τώρα εδώ και κάποιο καιρό φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Λιούις Χάμιλτον.

Ο πρωταθλητής και πιλότος της Formula 1 φέρεται να φλερτάρει επίμονα τη Ρωσίδα μοντέλο θέλοντας να βρει παρηγοριά και να ξεχάσει τη Νικόλ Σέρζινγκερ, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς. Η 26χρονη καλλονή ισχυρίστηκε πως ο πρωταθλητής της Formula 1 τη φλέρταρε επίμονα πριν από τέσσερα χρόνια αφού χώρισε με τη frontwoman των Pussycat Dolls, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης. Το πανέμορφο μοντέλο παγκοσμίως με τους 4,2 εκατομμύρια followers όμως έχει βάλει τον πρωταθλητή στη friendzone, κάτι που τον έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Όπως είπε η 26χρονη Ρωσίδα στο “RT”: “Είχαμε διαφορετικούς τύπους σχέσεων. Σε μια περίοδο ήταν ρομαντική η σχέση μας, με φλέρταρε. Αλλά μετά εξελίχθηκε σε φιλία. Ζω στη Ρωσία, ζει στο εξωτερικό. Απλώς γίναμε φίλοι που τυχαίνει να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον και ευχές στις γιορτές”, δήλωσε η Βικτόρια, που αναφέρθηκε και στη συνάντησή τους, αποκαλώντας και πάλι φίλο τον Χάμιλτον (άουτς): “Ήταν μετά τη Νικόλ Σέρζινγκερ. Συναντηθήκαμε στη Βαρκελώνη πριν από τρία-τέσσερα χρόνια. Έχουμε μια ωραία σχέση από τότε, είναι φίλος μου Δεν έχουμε καμία ρομαντική σχέση, Μπορεί να τηλεφωνήσουμε ο ένας στον άλλον και να ρωτήσουμε πώς τα πας; Ας πιούμε έναν καφέ κάποια στιγμή. Αυτό!”

Η Βικτορία φέρεται να αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Βαρκελώνη πριν από τέσσερα χρόνια, αφού αντάλλασσαν απευθείας μηνύματα στο Instagram, αν και δεν είναι απλώς φίλοι. Πάντως ο Χάμιλτον μετά τον χωρισμό του με τη Νικόλ Σέρζινγκερ, έχει συνδεθεί με αρκετές διάσημες όπως τα μοντέλα Μπάρμπαρα Πάλβιν, Γουίνι Χάρλοου και Κένταλ Τζένερ, οι τραγουδίστριες Ριάνα, Νίκι Μινάζ και Ρίτα Όρα και η κοσμική Σοφία Ρίτσι. ΌΠως φαίνεται η ρωσσίδα καλλονή φαίνεται να έχει αρκετούς celebrities στο παλμαρέ της και προτιμά άντρες από τον χώρο του αθλητισμού, μεταξύ αυτών και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments