Αθλητισμός

Φερνάντο Βαρέλα ΠΑΟΚ: Άγνωστο το μέλλον του

Φερνάντο Βαρέλα ΠΑΟΚ: Άγνωστο το μέλλον του
Φερνάντο Βαρέλα ΠΑΟΚ: «Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον μου. Ό,τι αποφασίσει η διοίκηση», είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με τον Άρη.

Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο σχετικά με το μέλλον του άφησε ο Φερνάντο Βαρέλα σε δηλώσεις του μετά την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν του ΠΑΟΚ με τον Άρη (0-0). Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός μιλώντας  στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ έκανε την αυτοκριτική του και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν δει κάποιος τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν θα πει ότι η απόδοσή μας ήταν κακή. Τρέξαμε, πιέσαμε, δώσαμε ότι είχαμε σαν παίκτες. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν σκοράραμε. Στην κανονική διάρκεια ήμασταν από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες και κακή αμυντικά, δεχόμασταν γκολ. Στα πλέι οφ αυτό άλλαξε, βελτιωθήκαμε αμυντικά αλλά δεν είχαμε το εύκολο γκολ. Βρίσκομαι εδώ τρία χρόνια, ποτέ δεν μπήκαμε για να πάρουμε ισοπαλία, πάντα παίζαμε για τη νίκη. Ειδικά απέναντι στον Άρη, που είναι ο τοπικός μας αντίπαλος και θέλουμε να του βάζουμε όσα πιο πολλά τέρματα μπορούμε, ακόμη και 10-0. Σήμερα αυτό έφταιξε, ότι δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις φάσεις που φτιάξαμε. Αυτό είναι που μας δίνει τροφή για σκέψη.

Αν μπείτε τώρα στα αποδυτήρια κανείς δεν είναι χαρούμενος ότι δεν βάλαμε ένα γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Άρη. Αν δει κάποιος, όμως, τις εμφανίσεις της ομάδας στην κανονική διάρκιεα δεν μπορεί να την κατηγορήσει, απλώς, δεν ερχόταν τα αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια. Έτρεξε, πάλεψε, αλλά σίγουρα κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν. Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και πέρσι μπορεί σε κάποια ματς να μην ήμασταν καλοί, αλλά παίρναμε αυτό που θέλαμε. Φέτος γίνεται υπερβολική συζήτηση για τις εμφανίσεις, κάτι το οποίο δεν γινόταν πέρσι γιατί ερχόταν τα αποτελέσματα. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και παίζουμε μόνο για την πρώτη θέση, η δεύτερη θέση είναι σαν την τελευταία».

Παράλληλα, τόνισε ότι: «Δεν είμαι ο κατάλληλος για να πω τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Η μπάλα, πλέον, είναι στην διοίκηση, στον κ. Σαββίδη και τον γιο του. Είχαμε σκαμπανεβάσματα φέτος, ήρθε και η αφαίρεση των επτά βαθμών στη συνέχεια. Σίγουρα, η φετινή σεζόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μάθουμε πράγματα και να τα χρησιμοποιήσουμε στη αργότερα. Αφού ηρεμήσουν οι άνθρωποι της ομάδας, να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις και να φέρουν παίκτες. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν κάνει σκέψεις για αποχώρηση από την Θεσσαλονίκη απάντησε: «Αν κάποιος κρίνει ότι δεν ήμουν καλός τη φετινή σεζόν και κρίνουν ότι πρέπει να φύγω δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η οικογένειά μου έχει αγαπήσει την πόλη, εγώ αγαπώ το κλαμπ, αλλά αν κρίνουν κάτι δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Αλλά δεν έχω κάποιες ενδείξεις, εγώ θέλω να μείνω και θέλω να παλέψω για νίκες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments