Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης Ολυμπιακός: Ο μπακ των Πειραιωτών πάει όλο και καλύτερα

Λεονάρντο Κούτρης Ολυμπιακός: Ο μπακ των Πειραιωτών πάει όλο και καλύτερα
Λεονάρντο Κούτρης Ολυμπιακός: Ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους της φετινής σεζόν, κάνει ό, τι μπορεί για να επιστρέψει δυνατότερος στα γήπεδα.

Ήταν Φεβρουάριος όταν ο Λεονάρντο Κούτρης υπέστη το σοκ του σοβαρού τραυματισμού στους χιαστούς σε παιχνίδι της Μαγιόρκα απέναντι στην Μπέτις. Ο Έλληνας διεθνής μπακ από τότε δεν έχει αγωνιστεί, ενώ δίνει τη μάχη του να επιστρέψει δριμύτερος.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», «από το καλό στο καλύτερο πάει η αποθεραπεία του Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας μπακ δουλεύει αρκετά σκληρά αυτές τις ημέρες προκειμένου να επανέλθει στη δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάντως στον Ολυμπιακό είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την κατάσταση της αποθεραπείας του. Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης».

Ο Κούτρης είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, ενώ πραγματοποίησε συνολικά δύο συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, έχοντας, μάλιστα, συμβολή στο γκολ που σημείωσε η Μαγιόρκα στον αγώνα με την Αλαβές.

Με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, πρόλαβε να παίξει μόλις έξι φορές (όπου έδωσε 3 ασίστ) στη Super League εξαιτίας της τρομερής φόρμας του Κώστα Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός, σίγουρα, ανυπομονεί ο 24χρονος μπακ να γυρίσει πίσω και καλά στα γήπεδα για όλους τους λόγους, αλλά και επειδή υπάρχει περίπτωση να πωληθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο ο Τσιμίκας.

Τι λέει ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου

Να θυμίσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό ότι είναι πιθανό να αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ομάδα του Πειραιά διαφωνεί με αυτή την επιλογή και κυκλοφόρησε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.

Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα! Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments