Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν μαζί οι δύο πλευρές

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν μαζί οι δύο πλευρές
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, μόνο οι ανακοινώσεις αναμένονται για την παραμονή του αγαπημένου Ουρουγουανού των φίλων του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αν υπήρχε δημοψήφισμα για το ποιος είναι ο πιο αγαπημένος των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ήταν στις πρώτες θέσεις, αν όχι στην πρώτη. Ο Ουρουγουανός είναι ένα από τα πρόσωπα που αγαπούν πολύ οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» για τα όσα πρόσφερε όταν ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής στην ομάδα, για το πάθος και τον αδάμαστο χαρακτήρα του.

Ο Γκαρσία τα τελευταία τρία χρόνια είναι πλέον προπονητής της Κ-19 του ΠΑΟΚ και μαζί έχουν ξεκινήσει ένα φοβερό σερί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού και τις τρεις χρονιές έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League, ενώ εδώ και δυόμιση σεζόν είναι αήττητοι Φυσικά, οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία και θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τα επόμενα χρόνια. Όπως αναφέρει το inpaok.gr, το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να πάρει τα απαιτούμενα έγγραφα και να μπορεί πλέον να προπονεί αντρικές ομάδες και όχι μόνο ομάδες ακαδημιών, όπως είναι η Κ-19 του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η παρουσία του στα τμήματα υποδομών είναι προετοιμασία για να αναλάβει κάποια στιγμή την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία είχε αγωνιστεί και ο ίδιος ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι ισχύει για τον ΠΑΟΚ και τα προκριματικά του Champions League

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει αυτό το καλοκαίρι να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League, καθώς πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά μέσω της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό, η ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League από την Τουρκία θα καθορίσει εν πολλοίς τη μοίρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς με την Τράμπζονσπόρ τιμωρημένη από την UEFA, η Σίβασπορ και η Μπεσίκτας είναι οι διεκδικήτριες της προνομιούχου θέσης με μία αγωνιστική να απομένει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν έχουν σαφή προτίμηση στη Σίβασπορ (που είναι στο +1 από την Μπεσίκτας εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής), αφού αν τερματίσει εκείνη τρίτη, θα μπουν στους ισχυρούς της κλήρωσης στον δεύτερο προκριματικό γύρο και εκτός των Τούρκων στους πιθανούς αντιπάλους θα συμπεριλαμβάνονται η ολλανδική Άλκμααρ και η δεύτερη του πρωταθλήματος Κροατίας (μια εκ των Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ ή Ριέκα).

Αν το δεύτερο εισιτήριο από την Τουρκία το κατακτήσει η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ θα μπει στους ανίσχυρους της κλήρωσης των προκριματικών. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα υπάρχει η πιθανότητα ν’ αντιμετωπίσει εκείνη ο ΠΑΟΚ ή κάποια εκ των Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments