Ελλάδα

Τροχαίο Αργυρούπολη: Νεκρός 43χρονος – Οι συγγενείς αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες

Τροχαίο Αργυρούπολη: Νεκρός 43χρονος – Οι συγγενείς αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες
Τροχαίο Αργυρούπολη: Η μοτοσικλέτα του άτυχου 43χρονου φέρεται να σύρθηκε για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα και να κατέληξε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Νεκρός κατέληξε ένας 43χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης, στο ρεύμα για την Αθήνα. Οι συγγενείς του εκλιπόντος αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείται από τις Αρχές να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής (τηλέφωνο: 2109608000).

Σύμφωνα με το σάιτ notia.gr, η μηχανή του άτυχου άνδρα, που φορούσε το κράνος του, φαίνεται να ξέφυγε από την πορεία της, να χτύπησε σε κολόνα φωτισμού, στη συνέχεια να σύρθηκε για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα και να κατέληξε πάνω σε προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο εκλιπών ήταν ιδιοκτήτης καφέ στο Κουκάκι και πολύ αγαπητός σε όλους στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το τροχαίο είχε πάει σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και επέστρεφε στο μαγαζί του. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών.

18 άτομα νεκροί από τροχαία τον Ιούνιο στην Αττική

Να θυμίσουμε ότι δεκαοκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα και 564 τραυματίστηκαν (17 σοβαρά και 547 ελαφρά) σε 460 ατυχήματα, που σημειώθηκαν τον Ιούνιο στην Αττικής, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας. Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων αυτών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή του λεκανοπεδίου, βεβαιώθηκαν 22.007 παραβάσεις από τις οποίες οι 850 σε βαθμό πλημμελήματος.

Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:

  • 511 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 46 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος
  • 2.772 παραβάσεις ορίου ταχύτητας
  • 246 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
  • 414 για χρήση κινητού τηλεφώνου
  • 433 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
  • 1.446 για μη χρήση προστατευτικού κράνους
  • 51 για επικίνδυνους ελιγμούς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments