Αθλητισμός

Αλέξανδρος Ράπτης μεταγραφή: «Χτυπάει» το αστέρι του «τριφυλλιού» ο Ολυμπιακός

Αλέξανδρος Ράπτης μεταγραφή: «Χτυπάει» το αστέρι του «τριφυλλιού» ο Ολυμπιακός
Αλέξανδρος Ράπτης μεταγραφή: Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό τον παίκτη του «τριφυλλιού». Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» επέστρεψε στον θρόνο του πρωταθλητή μετά από 14 χρόνια, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών.

Όπως αναφέρει το trifilara.gr, οι «πράσινοι» έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν την κυριαρχία τους στο ελληνικό βόλεϊ, διατηρώντας τον κορμό της φετινής ομάδας. Ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της σεζόν ήταν αναμφισβήτητα ο Αλέξανδρος Ράπτης. Είτε ως ακραίος, είτε ως διαγώνιος (στη θέση του Στάροβιτς που δεν εμφανίστηκε για τα play off), ο 20χρονος Πατρινός ήταν ασταμάτητος και ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, για τον Ράπτη όμως, έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες. Αρκετές από το εξωτερικό, κάποιες εντός των τειχών. Τον ακραίο του «τριφυλλιού» θέλει και ο, αιώνιος αντίπαλος, Ολυμπιακός που ήδη πήρε ένα παίκτη από τον πρωταθλητή, τον Δημήτρη Ζήση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ράπτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους «πράσινους» με ένα πενιχρό συμβόλαιο, προσαρμοσμένο στις δυσκολίες της εποχής. Η πρόταση ανανέωσης ανεβάζει κατακόρυφα τον μισθό του που, σύμφωνα με ό, τι αναφέρει το ίδιο σάιτ, φτάνει κοντά στις 25.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξ αρχής καλύτερη οικονομικά πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού, ενώ πλέον κατέθεσαν νέα, βελτιωμένη. Κάνοντας στενό μαρκάρισμα, με σκοπό να τον φέρουν στο λιμάνι. Ο Ράπτης όμως έχει δηλώσει πρόσφατα ότι τα χρήματα δεν είναι το παν για εκείνον και η υπόθεση παραμονής είναι ακόμη ορθάνοιχτη. Η επιβίωση των ομάδων είναι το παν, όμως και η αξιολόγηση της προσφοράς, παίζει το δικό της ρόλο. Και επικοινωνιακά όμως δεν θα είναι καλό να χαθεί και δεύτερος… πράσινος από τον αιώνιο αντίπαλο.

Για να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο ο Παναθηναϊκός (ή και να ανέβει), είναι προαπαιτούμενο να παραμείνει στο ρόστερ ο Ράπτης και είναι προφανές ότι πρέπει να γίνει ό,τι περνάει από το χέρι της διοίκησης. Ο ύψους 1.98 ακραίος έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο του «τριφυλλιού» και μπορεί να αποτελέσει τον νέο ηγέτη των «πράσινων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments