Αθλητισμός

ΠΑΟΚ πρόστιμο: Πώς αντιμετώπισαν οι παίκτες τη χρηματική ποινή που τους επιβλήθηκε

ΠΑΟΚ πρόστιμο: Πώς αντιμετώπισαν οι παίκτες τη χρηματική ποινή που τους επιβλήθηκε
ΠΑΟΚ πρόστιμο: Οι παίκτες του «Δικέφαλου» κλήθηκαν να πληρώσουν για την πεσμένη απόδοσή τους. Πώς αντέδρασαν.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο για την πεσμένη απόδοσή τους. Το Sportime σχολιάζει το θέμα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανένα πρόστιμο δεν ακούγεται καλά. Πόσο μάλλον αυτό στον ΠΑΟΚ, το οποίο αφορά την «απόδοση για μια ολόκληρη σεζόν». Από τα πρωτάκουστα φετινά στον ΠΑΟΚ και αυτό το τελευταίο. Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, υπήρχαν ποδοσφαιριστές (όχι ένας και δύο) που στο άκουσμα της λυπητερής ψάχνονταν να δει τι συμβαίνει με το πριμ εξόδου στο Champions League».

Επίσης υπενθυμίζει ότι: «Μην ξεχνάτε, στη 2η θέση τερμάτισε ο «δικέφαλος», άρα στους περισσότερους υπάρχει η σχετική πρόβλεψη». Είναι δεδομένο ότι το πρόστιμο αυτό ξένισε αρκετούς από την ομάδα, καθώς τελικά δεν υπήρξε η… καταστροφή της μη εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, μετά την επιστροφή των πόντων από την τιμωρία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να διατηρηθεί στη βαθμολογία πάνω από την ΑΕΚ. Πάντως, το πρόστιμο δεν είναι το μόνο θέμα αποδυτηρίων που πρέπει να λυθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ…

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Φερέιρα

Αμφίβολη παραμένει η παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ παρά την αισιοδοξία του ίδιου του Πορτογάλου τεχνικού. Την Κυριακή το βράδυ, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη (0-0) στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 η αλήθεια δεν είναι όπως την παρουσίασε ο 42χρονος προπονητής. Στον «Δικέφαλο του βορρά» φαίνεται πως είναι προβληματισμένοι και θεωρούν πως σύντομα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί εκ νέου, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά και φυσικά για τα προκριματικά του Champions League. Από την άλλη, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ , Όλαφ Ρέμπε, διαφωνεί και παρουσιάζεται να θεωρεί πως είναι δύσκολο να κάνει η ομάδα το restart με άλλο πρόσωπο σημειώνοντας έτσι πως θα ήταν καλό να μείνει ο Φερέιρα.

Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, αφού στις 25-26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments