Αθλητισμός

Γκεόργκι Μιλάνοφ ΠΑΟΚ: Έμεινε ελεύθερος από τη Βίντι ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής

Γκεόργκι Μιλάνοφ ΠΑΟΚ: Έμεινε ελεύθερος από τη Βίντι ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής
Γκεόργκι Μιλάνοφ ΠΑΟΚ: Ο Βούλγαρος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Βίντι και ο «Δικέφαλος» φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο Γκεόργκι Μιλάνοφ τα βρήκε με τη Βίντι και αφέθηκε ελεύθερος για να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Όπως έγινε γνωστό στα ουγγρικά μέσα νωρίς το απόγευμα, ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Ούγγρους, μετά από σχεδόν δύο χρόνια που φορούσε τη φανέλα της ομάδας.

Οι Ούγγροι επισημαίνουν πως με αμοιβαία συμφωνία η σύμβαση των δύο πλευρών τερματίστηκε σήμερα Τρίτη, με τον Μιλάνοφ να μετρά 64 συμμετοχές και 7 γκολ, κερδίζοντας μεταξύ άλλων το Κύπελλο Ουγγαρίας. Τα βουλγάρικα μέσα επέμεναν από καιρό πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από την ουγγρική ομάδα και εξέφραζαν τη βεβαιότητά τους πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν στα ραντάρ τους τον παίκτη και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, ενώ κι ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει στο metrosport.gr ότι ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να επιλέξει την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μαρσέλ Φέερμαν μέσω της παρακάτω δήλωσης, στην οποία θα παρατηρήσετε ότι αποφεύγει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα ομάδων, είχε τοποθετηθεί για το θέμα της μετακίνησης του πελάτη του: «Βρίσκομαι στο Ντουμπάι και έχω συζητήσεις με σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Την άλλη Δευτέρα θα ταξιδέψω στην Αθήνα και μετά από τις επαφές που θα έχω ο Γκεόργκι (σ.σ. Μιλάνοφ) θα πάρει την απόφαση του για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Ελλάδα».

Αυτή η δήλωση έγινε πριν από δύο μέρες και έτσι η σημερινή εξέλιξη με τον παίκτη να παίρνει την ελευθέρας του, ανοίγει τον δρόμο για όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Φερέιρα

Αμφίβολη παραμένει η παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ παρά την αισιοδοξία του ίδιου του Πορτογάλου τεχνικού. Την Κυριακή το βράδυ, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη (0-0) στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 η αλήθεια δεν είναι όπως την παρουσίασε ο 42χρονος προπονητής. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως είναι προβληματισμένοι και θεωρούν πως σύντομα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί εκ νέου, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά και φυσικά για τα προκριματικά του Champions League. Από την άλλη, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ , Όλαφ Ρέμπε, διαφωνεί και παρουσιάζεται να θεωρεί πως είναι δύσκολο να κάνει η ομάδα το restart με άλλο πρόσωπο σημειώνοντας έτσι πως θα ήταν καλό να μείνει ο Φερέιρα.

Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, αφού στις 25-26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments