Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι θα γίνει με τη θέση του δεξιού μπακ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι θα γίνει με τη θέση του δεξιού μπακ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα από τα ερωτήματα που έχει να απαντήσει ο Ολυμπιακός είναι τι θα κάνει με τη θέση του δεξιού μπακ αν τελικά δεν καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, να κρατήσει τον Ομάρ.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι δυνατό λόγω της μεγάλης οικονομικής διαφοράς που υπάρχει στα «θέλω» του παίκτη και στις σημερινές δυνατότητες των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με το σάιτ filathlos.gr, ο παίκτης ψάχνει για συμβόλαιο που να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να του προσφέρουν πάνω από 800.000 ευρώ. Ποιες είναι όμως οι εναλλακτικές του Ολυμπιακού;

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Sportday, ο Ολυμπιακός έχει «σταντ μπάι τον Ζεράλντες. Αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο. Έναν παίκτη που θα κάνει κτήμα του τον χώρο της δεξιάς πλευράς και θα μπορεί εκτός απ’ την καλή ανασταλτική λειτουργία του να συμμετάσχει και στην ανάπτυξη. Να κάνει με λίγα λόγια όσα έκανε ο Ομάρ κι αν μπορεί και περισσότερα, τότε ακόμα καλύτερα. Αν και πάντα μπαίνουν οι προπονητές σε δεύτερες σκέψεις. Όπως της μετατροπής ενός εξτρέμ σε μπακ. Θα το δούμε στην προετοιμασία και αυτό το σενάριο…». Αυτά αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα, αφήνοντας και… υπονοούμενα για εσωτερική μεταγραφή και αλλαγή θέσης παικτών. Βέβαια, αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ποιος άλλος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα του Μαρτίνς είναι αυτή του Μαουρίσιο Ίσλα της Φενέρμπαχτσε. Το συμβόλαιο του 31χρονου Χιλιανού λήγει το καλοκαίρι και το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο. Μάλιστα, φέρεται να έχει προτάσεις από τις Πάρμα και Μπόκα Τζούνιορς, ενώ και η Φενέρ είναι πιθανό να του κάνει πρόταση για να τον κρατήσει.

Ο έμπειρος μπακ πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, αφού διαθέτει εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ουντινέζε, Γιουβέντους, ΚΠΡ, Μαρσέιγ και Κάλιαρι.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Ίσλα

Μένει ο Παπαδόπουλος στο λιμάνι

Τι ισχύει για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο; Όπως όλα δείχνουν, παραμένει κάτοικος Φαλήρου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, που αδιαμφισβήτητα έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο, αξίζει και με το παραπάνω να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν και είναι εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες της ομάδας. Ηγέτης σε όλα. Εντός και εκτός γηπέδου. Εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Όπως σημειώνει λοιπόν, σήμερα, το «Φως των Σπορ», το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και της διοίκησης της ΠΑΕ για την παραμονή του. Ο ίδιος πανηγύρισε με την ψυχή του το 45ο πρωτάθλημα την Κυριακή και δεν χωρά αμφιβολία πως περιμένει πως και πως να δοθούν και τυπικά τα χέρια με τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο πολύπειρος στόπερ είχε 16 συμμετοχές, αλλά θεωρείται εξίσου σημαντικός ο ρόλος του στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments