Πως Να

Πώς να κολλήσω φωτογραφίες στον τοίχο χωρίς να μείνει σημάδι

Πώς να κολλήσω φωτογραφίες στον τοίχο χωρίς να μείνει σημάδι
Αυτοί είναι μερικοί τρόποι για να κολλήσετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας στον τοίχο και να μην πέσουν αλλά ούτε και να αφήσουν σημάδι.

Συχνά σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε να έχουμε ορισμένες φωτογραφίες μας στον τοίχο προκειμένου να τις βλέπουμε και να έρχονται στη μνήμη όλες οι όμορφε στιγμές που έχουμε ζήσει.

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή που ζούμε είναι πολύ εύκολο να τις εγκλωβίσουμε όλες σε μια συσκευή, ένα κινητό, ένα τάμπλετ, ένα λάπτοπ και να αδιαφορήσουμε για την αναλογική τους μορφή. Πολλοί όμως, είναι εκείνοι- και κυρίως οι νέοι που μένουν ή ετοιμάζονται να μείνουν μόνοι τους- που επιθυμούν να διακοσμήσουν τον χώρο τους με αγαπημένες στιγμές τους.

Πρέπει να σκεφτούμε όμως, ότι καλό είναι και να μείνουν στον τοίχο χωρίς να πέσουν και να μην αφήσουν σημάδι και να μην φθείρουν γενικά το σημείο όπου σκοπεύουμε να τις κολλήσουμε. Έτσι, και εμείς βρήκαμε μερικούς τρόπους ώστε αυτό να μην γίνει και να μπορέσουμε να το αποφύγουμε!

Με ειδική πλαστελίνη

Είναι ένα υλικό που το πλάθεις, το κόβεις και το επεξεργάζεσαι όπως εσύ θες. Παίρνεις ένα μικρό μέρος του, το κολλάς πίσω από τη φωτογραφία και το βάζεις πάνω στον τοίχο. Και δεν φαίνεται και δεν αφήνει σημάδι ενώ μπορείς να τα βρεις σε βιβλιοπωλεία ή μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών. Αλλά να θυμάσαι πως προτού χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κολλώδες υλικό, καθάρισε καλά τον τοίχο πριν το κολλήσεις!

Με ειδική ταινία

Αν τυχόν θες να μην κάνεις τρύπες για τις φωτογραφίες και φοβάσαι πως η πλαστελίνη δεν θα κρατήσει, τότε πάρε ειδική ταινία από σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία ή κατάστημα με οικιακά. Και θα αντέξουν το βάρος και με την υγρασία δεν θα χάσουν μετά από λίγο καιρό τη «δύναμή τους». Κάνουν ακόμα και για το μπάνιο! Όμως με την ταινία ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει σημάδι ή να «φαγωθεί» το χρώμα και είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Με φωτάκια

Κρεμάστε σειρές με φωτάκια και ανάμεσά τους κρεμάστε τις εικόνες που θέλετε και έτσι θα έχετε διττό αποτέλεσμα! Και θα βάλετε τις φωτογραφίες κάπου θα φαίνονται και θα φτιάξετε ατμόσφαιρα για τη νύχτα γιατί θα φωτίζονται. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και με απλό, χρωματιστό σκοινί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments