Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον κορωνοϊός: Αυτός είναι ο ιός, αυτή είναι η αλήθεια [pics]

Τζένιφερ Άνιστον κορωνοϊός: Αυτός είναι ο ιός, αυτή είναι η αλήθεια [pics]
Τζένιφερ Άνιστον κορωνοϊός: Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός με τη φωτογραφία του άρρωστου φίλου της.

Αίσθηση προκαλεί στο Διαδίκτυο η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον με τον άρρωστο φίλο της που νόσησε με κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, έξω φρενών είναι τόσο η Τζένιφερ Άνιστον όσο και η Κόρτνεϊ Κοξ με όσους δεν έχουν πάρει σοβαρά την απειλή του κορωνοϊού. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της σειράς «The Morning Show» δημοσίευσε μία φωτογραφία στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram που απεικονίζει έναν φίλο της, ο οποίος νοσηλευόταν σε καταστολή χτυπημένος από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορωνοϊός. Αυτό είναι αληθινό. Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορωνοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία. Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένιφερ Άνιστον.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε η Χολιγουντιανή ηθοποιός να κλονίσει την άκαμπτη στάση που εμφανίζουν εκατομμύρια πολίτες στη χώρα της και σε όλο τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. «Δεν μπορεί να είμαστε τόσο αφελείς», δήλωσε χαρακτηριστικά και προέτρεψε όλο τον κόσμο να φοράει μάσκα. Και το ευχάριστο είναι ότι ο Κέβιν τελικά τα κατάφερε, αφού η φωτογραφία είναι τραβηγμένη νωρίς τον Απρίλιο, όπως η ίδια αναφέρει.

Οι σταρ του Χόλιγουντ στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

Να σημειωθεί πως πολλοί διάσημοι ηθοποιοί δάνεισαν τη φωνή τους στα «σποτάκια ευαισθητοποίησης» προκειμένου να πειστούν οι Αμερικανοί να φορούν μάσκα, κατόπιν πρωτοβουλίας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, τιτλοφορείται «Αμερική, βάλε τη μάσκα σου» και ξεκίνησε από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο. Συνολικά έχουν γυριστεί οκτώ φιλμάκια από τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Κάθριν Μπίγκελοου, με τις φωνές των Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Έλεν Πομπέο.

Πρόκειται για βιντεάκια διαρκείας 30 δευτερολέπτων που δείχνουν ανώνυμους πολίτες να φορούν μάσκα. Οι γνωστοί ηθοποιοί δανείζουν μόνο τη φωνή τους, όχι και την εικόνα τους. «Όταν φοράτε μάσκα, κερδίζετε τον σεβασμό μου. Επειδή η μάσκα σας δεν προστατεύει εσάς, προστατεύει εμένα», ακούγεται να λέει για παράδειγμα ο Μόργκαν Φρίμαν στο δικό του σποτάκι. «Φοράω τη μάσκα μου για να σας προστατεύσω. Αμερικανοί, να είστε δυνατοί σαν Νεοϋορκέζοι, φορέστε μάσκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments