Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Στα όριά του ο αρχηγός του «Δικέφαλου»

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Στα όριά του ο αρχηγός του «Δικέφαλου»
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Αθλητική εφημερίδα σχολιάζει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αρχηγός του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας. Το Sportime παρουσιάζει, όμως, μια περίεργη εικόνα για τα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως γράφει η εφημερίδα: «Σημειολογικά επιβάλλεται να καταγραφεί. Ο Βιεϊρίνια με τα χίλια ζόρια και μόνο και μόνο για να μην εκθέσει – οριστικά – πρόσωπα και καταστάσεις δέχτηκε να μείνει και τον Ιούλιο. Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, μόνο που ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε μόνο στην τελευταία αγωνιστική, ερχόμενος από τον πάγκο για λίγα λεπτά κόντρα στον Άρη. Και η πρώτη του ενέργεια; Χτύπημα, αποβολή και σπριντ για αποδυτήρια. Στα όρια του – καιρό τώρα – ο Πορτογάλος. Και δεν βλέπω… αποφόρτιση».

Αυτή είναι η εκτίμηση της αθλητικής εφημερίδας για τη σχέση του εμβληματικού για τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση της ομάδας. Το αν κάτι τέτοιο ισχύει, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. To συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει στο τέλος του Ιουλίου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα συμβεί στη συνέχεια. Με βάση το πάντα έγκυρο Transfermarkt, η ποδοσφαιρική αξία του 34χρονου μπακ – χαφ είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, έπαιξε 17 φορές για τον «Δικέφαλο», έβαλε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρόστιμο

Να θυμίσουμε ότι η ίδια εφημερίδα χθες ανέφερε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο για την πεσμένη απόδοσή τους. Το Sportime έγραφε χαρακτηριστικά: «Κανένα πρόστιμο δεν ακούγεται καλά. Πόσο μάλλον αυτό στον ΠΑΟΚ, το οποίο αφορά την «απόδοση για μια ολόκληρη σεζόν». Από τα πρωτάκουστα φετινά στον ΠΑΟΚ και αυτό το τελευταίο. Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, υπήρχαν ποδοσφαιριστές (όχι ένας και δύο) που στο άκουσμα της λυπητερής ψάχνονταν να δει τι συμβαίνει με το πριμ εξόδου στο Champions League».

Επίσης υπενθύμιζε ότι: «Μην ξεχνάτε, στη 2η θέση τερμάτισε ο «Δικέφαλος», άρα στους περισσότερους υπάρχει η σχετική πρόβλεψη». Είναι δεδομένο ότι το πρόστιμο αυτό ξένισε αρκετούς από την ομάδα, καθώς τελικά δεν υπήρξε η… καταστροφή της μη εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, μετά την επιστροφή των πόντων από την τιμωρία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να διατηρηθεί στη βαθμολογία πάνω από την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments