Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Τελειώνει το σίριαλ με την τουρκική ομάδα

Κώστας Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Τελειώνει το σίριαλ με την τουρκική ομάδα
Κώστας Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Ο Ολυμπιακός αναμένει με αγωνία την αποδέσμευσή του ώστε να τον ανακοινώσει.

Φαίνεται πως τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που σχετίζονται με την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «ΦΩΣ», η τουρκική επαγγελματική ομάδα καλαθοσφαίρισης θα ανακοινώσει εντός της ημέρας το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα διεθνή. Πάντως, δημοσιεύματα μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουλίου ανέφεραν οι Τούρκοι… τρενάρουν τη λύση του συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό να αναμένει με αγωνία την αποδέσμευσή του ώστε να τον ανακοινώσει.

Υπάρχουν οφειλόμενα προς τον παίκτη που αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, αλλά ο Κώστας Σλούκας, δείχνοντας καλή θέληση και σεβασμό στη μεταβατική περίοδο της Φενέρ, αποδέχτηκε να χαρίσει ορισμένα από αυτά τα λεφτά προκειμένου να βοηθήσει και εκείνος με τον τρόπο του να πάρει πιο εύκολα την ελευθερία του.

Αυτή η ανησυχία επικρατεί καθώς το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα δεν έχει λυθεί ακόμη και η ελληνική ομάδα περιμένει με ανυπομονησία την αποδέσμευσή του, σύμφωνα με το fosonline. Η Φενέρμπαχτσε, τουλάχιστον, προφορικά τα έχει βρει σε όλα με τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος τους έχει ξεκαθαρίσει πως θα τους χαρίσει μέρος από τα χρωστούμενα, αλλά ακόμη δεν τον έχει αποδεσμεύσει και οι Τούρκοι φαίνεται πως καθυστερούν.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και περιμένουν την επίσημη αποδέσμευση του παίκτη από την τουρκική ομάδα, ώστε ακολούθως να ανακοινώσουν την απόκτησή του. Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας Σλούκας έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά για τριετές συμβόλαιο. Η καθυστέρηση δημιουργεί προβληματισμούς, αλλά άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο θέμα, παραμένουν αρκετά αισιόδοξοι για αίσιο τέλος στην υπόθεση επιστροφής του 30χρονου γκαρντ στον Πειραιά.

Στην Αθήνα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό

Ο 30χρονος γκαρντ είναι στη χώρα μας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια, όπως αναφέραμε. Οι δύο πλευρές, άλλωστε, έχουν έρθει σε συμφωνία για να συνεργαστούν εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, ο αθλητής έχει ήδη βρει σπίτι για να εγκατασταθεί, στα Νότια προάστια της Αττικής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα στο fosonline, έχει πάρει και πρόγραμμα προπόνησης και από τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments