Αθλητισμός

Λουί Ντουκρουέ: Οι Γάλλοι τον στέλνουν σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ

Λουί Ντουκρουέ: Οι Γάλλοι τον στέλνουν σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ
Λουί Ντουκρουέ: Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο γιος της Πριγκίπισσας του Μονακό θα εργαστεί στους «ερυθρόλευκους» και τη Νότιγχαμ.

Μια νέα προσθήκη φαίνεται να κάνει ο Ολυμπιακός στο δυναμικό του καθώς, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Λουί Ντουκρουέ θα εργαστεί στην ελληνική ομάδα και τη Νότιγχαμ.

Πρόκειται για τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί, τον Λουί, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν το «δεξί χέρι» του αντιπροέδρου της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna. Τώρα όμως, όπως δημοσιεύουν οι Γάλλοι, ο νεαρός θα εργαστεί στους «ερυθρόλευκους» και στη Νότιγχαμ.

Από την άλλη, ο ίδιος είναι που ανακοίνωσε το τέλος του από τη Μονακό, την ώρα που οι Γάλλοι τονίζουν ότι έρχεται για να συνεργαστεί με τον έτερο Μονεγάσκο του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό. Και επισημαίνεται ότι ο Ντουκρουέ, ο οποίος έχει σπουδάσει τόσο αθλητικό μάναντζμεντ όσο και διοίκηση επιχειρήσεων, θα αποτελέσει συνεργάτη τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ.

Υπενθυμίζεται πως από το 2015 εργαζόταν στη Μονακό. Αρχικά στο πλευρό του αντιπροέδρου Βαντίμ Βασίλιεβ και ακολούθως του τέως αθλητικού διευθυντή, Όλεγκ Πετρόβ, ως scout. Ο Ντουκρουέ αποχώρησε όμως, από τους Μονεγάσκους και από εδώ και στο εξής θα συνεργάζεται με τον Ζοζέ Ανιγκό και τον Φρανσουά Μοντεστό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ενδεχομένως να έχει στενή συνεργασία και με τον Ολυμπιακό σε κάποια θέματα.

Ποιος είναι ο Λουί Ντουκρουέ

Ο Λουί Ντουκρουέ είναι ο γιος της Πριγκίπισσας του Μονακό, Στεφανί, εγγονός του επί 56 χρόνια μονάρχη του Πριγκιπάτου του Μονακό, Ρενέ, και της Αμερικανίδας ηθοποιού, Γκρέις Κέλι και ανιψιός του Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ. Η μητέρα του, η Πριγκίπισσα Στεφανία του Μονακό είναι το μικρότερο παιδί της οικογενείας της και πήρε το όνομά της από τη μακρινή πρόγονή της Στεφανία του Μπουαρνέ.

Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του πρώην σωματοφύλακα και σύζυγού της, Ντανιέλ Ντουκρουέ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν από έναν περίπου χρόνο, με την εκλεκτή της καρδιάς του και χρόνια σύντροφό του. Πρόκειται για τη Μαρί Σεβαλιέ, που είναι γεννημένη στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο 26χρονος, τότε, Λουί και η Μαρί γνωρίστηκαν στις Κάννες ενώ ήταν συμφοιτητές σε business college ενώ στη συνέχεια ταξίδεψαν μαζί στο Western Carolina University των ΗΠΑ για να ολοκληρώνουν τις σπουδές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments