Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν ακόμα γκαρντ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν ακόμα γκαρντ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι ανοιχτό οι «πράσινοι» να πάρουν έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κινήσεις που δείχνουν σχέδιο, αλλά ίσως οι φίλοι του να πρέπει να περιμένουν κάτι ακόμα ως… κερασάκι στην τούρτα. Όπως αναφέρει το σάιτ olaprasina1908.gr, «Ναι, το ενδεχόμενο η τελευταία μεταγραφή να μην είναι… τελευταία και να αποκτηθεί εν τέλει ένας ακόμα γκαρντ σαφώς και είναι υπαρκτό, παρόλο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Οι «πράσινοι» έχουν δουλέψει υποθέσεις και αν υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη στο μέλλον, που να φέρει επιπλέον έσοδα ή αν περισσέψουν χρήματα από τον ξένο φόργουορντ που θα αποκτηθεί, πιθανώς είτε να ενεργοποιήσουν κάποια απ’ αυτές τις περιπτώσεις, είτε να ψάξουν για ό,τι υπάρχει τότε».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: Σίγουρα, τα «αν» έγιναν πολλά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι από την αρχή της νέας εποχής, χωρίς επενδυτή, τα πάντα είναι σχετικά και σε άμεση εξάρτηση από πολλούς παράγοντες. Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μέχρι στιγμής, η νέα διοικητική πυραμίδα του Παναθηναϊκού τα πηγαίνει περίφημα και για να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς, το «πακέτο» Νέντοβιτς – Σαντ-Ρος – Λαπροβίτολα θα το αγόραζε η πλειοψηφία του κόσμου, ακόμα και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο. Δεδομένα, στο «πράσινο στρατόπεδο» γίνεται σοβαρή και προσεγμένη δουλειά και αυτό πρέπει να αποδοθεί στους «υπεύθυνους», ανεξάρτητα από το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα εντός παρκέ».

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία ανακοίνωση του Παναθηναϊκού είχε να κάνει με την επιστροφή του Βασίλη Μποχωρίδη στην ομάδα. Ύστερα από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στο «τριφύλλι» για να το ενισχύσει στη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Ο 26χρονος παίκτης θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσει στην περιφερειακή γραμμή παίζοντας πλάι στους Σαντ Ρος, Νέντοβιτς, Φόστερ και Παπαδάκη που βρίσκονται ήδη με τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ξανά στα πράσινα ο Μποχωρίδης. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ο Μποχωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18/04/1994, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας ως την ανδρική ομάδα.

Αγωνίστηκε στους «κίτρινους» από το 2010 ως το 2014 όταν και άρχισε να δείχνει στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Τη σεζόν 2013/2014 είχε 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Basket League με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που τον απέκτησε με μεταγραφή. Ένας σοβαρός τραυματισμός (συντριπτικό κάταγμα περόνης) τον Σεπτέμβριο του 2015 τον πήγε αρκετά πίσω.

Στους «πράσινους» αγωνίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2017) και τρία κύπελλα Ελλάδας (2015, 2016, 2017). Στο ξεκίνημα της σεζόν 2017/2018 ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στον Άρη, του οποίου τη φανέλα φόρεσε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020.

Στην τελευταία του σεζόν στους «κίτρινους» ήταν ο ηγέτης της ομάδας, έχοντας 14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών και μάλιστα έπαιξε παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πρόκρισή της στο Μουντομπάσκετ του 2019».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments