Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [26/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [26/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [26/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [26/07/20].

Κριός

Η μέρα φέρνει ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να εμπλακείτε πιο σοβαρά με κάποιο άτομο, που αν και ενδιαφέρεται παραμένει απρόσιτο. Ίσως φταίει όλο αυτό το πάθος που επικρατεί στην ατμόσφαιρα, για το ότι κανένας από τους δυο σας δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματά του!

Ταύρος

Τίποτα δεν σας σταματάει σήμερα. Έχετε βάλει στο μάτι κάποιο ανυποψίαστο άτομο και θέλετε πάση θυσία να βγείτε μαζί του; Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να συμμορφωθεί.  Αυτή τη στιγμή, η λέξη “όχι” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας.

Δίδυμοι

Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σχέση σας και έχετε φτάσει σε αδιέξοδο, η ενέργεια της μέρας θα βοηθήσει να το ξεπεράσετε. Δεν είστε πλέον σε θέση να αντέξετε την ένταση. Θα χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση για να διευθετήσετε το ζήτημα.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε, όταν ίσως θα πρέπει να παραμείνετε σιωπηλοί. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα ή να προκαλέσετε οποιαδήποτε συναισθηματική αναστάτωση. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να πείτε τη γνώμη σας, ίσως αυτή η ενέργεια είναι ακριβώς ο καταλύτης που χρειάζεστε: Θα πείτε αυτά που θέλετε και θα λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις.

Λέων

Σήμερα αισθάνεστε πιο θαρραλέοι και πιο σίγουροι από όσο έχετε αισθανθεί εδώ και αρκετό καιρό. Αν θέλατε να προσεγγίσετε κάποιο άτομο και δεν βρίσκατε το θάρρος, η ενέργεια της μέρας θα σας δώσει την ώθηση. Θα νιώσετε πραγματικά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας που αναλάβατε την πρωτοβουλία.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ακόμα πιο ανοιχτούς και εκφραστικούς. Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να επικοινωνήσετε όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε!

Ζυγός

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι συμμετέχετε σε πολλά εγχειρήματα του/της συντρόφου σας. Συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή του/της τώρα και μπορεί να αφορούν ένα συγκεκριμένο έργο που εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από μια περίοδο αδράνειας. Από την άλλη, μπορεί να θελήσετε να του/της βάλετε φρένο, καθώς θεωρείτε ότι βιάζεται.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας προσδίδει επιπλέον ένταση σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση εμπλακείτε. Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε, όσο και αν αισθάνεστε ότι έχετε δίκιο. Μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

Τοξότης

Αντί να πείτε την άποψή σας, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε τη σύγκρουση κρύβοντας τα αισθήματα πίσω από ένα προσωπείο αδιαφορίας. Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται ως η λιγότερο αρνητική επιλογή, θα μπορούσε πραγματικά να επιδεινώσει τα πράγματα. Η ένταση θα συνεχίσει αναπόφευκτα να κλιμακώνεται. Μιλήστε ειλικρινά και από την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει θάρρος για να ζητήσετε από κάποιο γοητευτικό άτομο να βγείτε. Όχι ότι σας λείπουν τα λόγια – αλλά σε αυτή την περίπτωση βγαίνει ο φόβος της απόρριψης. Ωστόσο, μόλις βγουν οι λέξεις από το στόμα σας θα αισθανθείτε καλύτερα.

Υδροχόος

Κάτι σας εμποδίζει να γνωρίσετε κάποιο άτομο πέρα ​​από ένα ορισμένο επίπεδο, και αυτό σας προκαλεί ανησυχία. Η ενέργεια της μέρας μπορεί να είναι ο καταλύτης που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Ακόμα και αν πρέπει να είστε πιο δυναμικοί από όσο συνήθως, είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε πιο ενθουσιώδεις για μια σχέση που είχατε εφησυχάσει τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει μια έντονη ενέργεια, που σας κάνει πιο ειλικρινείς και επίμονους να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε πιο ενεργό ρόλο στη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments