Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [26/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [26/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [26/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [26/07/20].

Κριός

Αν είσαι ελεύθερη, μην αποκλείεις την πιθανότητα να βρεις τον έρωτα στο φιλικό σου περιβάλλον. Μπορεί να είναι η αρχή μιας πραγματικά δυνατής σχέσης, αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν αργά. Αν είσαι σε σχέση, ο εραστής σου είναι ήδη ο καλύτερός σου φίλος! Θα αντιληφθείς μάλιστα πως εμφανίζεται και μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Ταύρος

Ο έρωτας μπορεί να πάρει μια ασυνήθιστη στροφή τώρα. Ίσως επίσης να νιώσεις συνεπαρμένη, αν μπορέσεις να απελευθερωθείς από μια δυο εξαρτήσεις ή από τη ζώνη άνεσής σου τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι διαφορές ανάμεσα σε σένα και κάποιον που σε ελκύει, θα ανάψουν μια φλόγα και θα διατηρήσουν τα πράγματα αισιόδοξα και ενδιαφέροντα. Αν χρειάζεσαι απόδειξη ή υπενθύμιση για το πώς έλκονται τα αντίθετα, τότε οι δυο σας, θα είστε το χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Δίδυμοι

Ο έρωτας έχει πάντα ανατροπές. Για αυτό αν είσαι ελεύθερη και μια γνωριμία δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσες, μην παραιτηθείς ακόμη. Ίσως να είσαι λίγο μακριά από το σημείο που επιθυμείς να βρίσκεσαι ερωτικά. Εμπιστέψου όμως, πως η Αφροδίτη σε βοηθάει. Συνέχισε να ακολουθείς το ρεύμα της εποχής και ο έρωτας θα σε βρει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγο περισσότερος χρόνος και υπομονή.

Καρκίνος

Μην αφήσεις μια κυνική στάση να αντικαταστήσει τη θετική νοοτροπία που επικρατεί τώρα στα ερωτικά σου. Σίγουρα ξέρεις πως η αγάπη δεν μπορεί να είναι μόνο ουράνια τόξα και μονόκερους όλη την ώρα. Βλέποντας όμως το ερωτικό ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο, εμποδίζεις την πρόοδο και την ευχαρίστησή σου, με πολλούς τρόπους. Χρειάζεται μόνο μια μικρή προσαρμογή στη στάση σου, για να επαναφέρεις στο προσκήνιο τα πράγματα και να ζήσεις όσα επιθυμείς.

Λέων

Αν πολλά πράγματα στη σχέση σου φαίνεται πως έχουν κολλήσει, τότε η αλλαγή είναι κάτι που επιβάλλεται και μπορείς να το κάνεις. Η προσκόλληση σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα, καθυστερεί το παθιασμένο αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να απομακρυνθείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω. Η αποσύνδεση από οποιαδήποτε περίπλοκη ρομαντική εμπλοκή θα είναι απελευθερωτική και αναζωογονητική.

Παρθένος

Το παρελθόν της σχέσης σου, ανεξάρτητα από το πόσο έντονο ή αδρανές ήταν, προσφέρει μια πληθώρα πολύτιμων μαθημάτων. Σταμάτησε για λίγο και σκέψου το πρόσωπο που ήσουν κάποτε και αυτή που είσαι τώρα, χάρη στις εμπειρίες σου. Αγκάλιασε αυτές τις ρομαντικές αποκαλύψεις. Είναι ανεκτίμητες!

Ζυγός

Αν τα ερωτικά σου τα είχες βάλει σε δεύτερη μοίρα λόγω του ότι έπρεπε να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφοσιωθείς σε αυτά, με όλο σου το πάθος. Τα καλά νέα είναι, πως θα χαρείς. Το να είσαι ενεργή στο όνομα της αγάπης φέρνει αποτελέσματα που μπορεί να σε εκπλήξουν και να σε ενθουσιάσουν. Απόλαυσε τις ερωτικές σου προσπάθειες!

Σκορπιός

Επιτρέποντας στη μυστηριώδη σου γοητεία να λάμψει, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τις ερωτικές ανταγωνίστριές σου, αν είσαι ελεύθερη. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί κάποιος πολύ ενδιαφέρων τύπος, εντελώς απροσδόκητα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση πρέπει να ξέρεις, πως η ζεστασιά στη συμπεριφορά σου, θα φέρει το ταίρι σου πιο κοντά. Έχεις τον έλεγχο και θα το λατρέψεις. Απόλαυσέ τον και εφάρμοσέ τον με σύνεση!

Τοξότης

Αν είχες νιώσει μια επιβράδυνση στην ερωτική σου ζωή, τότε πρέπει να πιστέψεις πως δεν ήταν μάταιη ή χωρίς σκοπό. Μπορεί να σου πρόσφερε την ευκαιρία να ακολουθήσεις τα δικά σου ενδιαφέροντα και να κάνεις την απαραίτητη εσωτερική εργασία. Να είσαι ευγνώμον για την ευκαιρία, να δημιουργήσεις ένα ακόμα καλύτερο «εαυτό». Σε βάζει σε ένα υπέροχο μέρος για να δημιουργήσεις το ρομαντικό μέλλον που επιθυμείς και αξίζεις!

Αιγόκερως

Προσθέτοντας λίγο περισσότερη μυστηριώδη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, θα έχεις παθιασμένα αποτελέσματα. Άφησε τον εραστή σου σε αναμονή. Κάνε τον να μαντέψει την επόμενη κίνησή σου. Αυτά τα παιχνίδια του μυαλού, θα έχουν θετικά αποτελέσματα οπότε άφησέ τον να έρθει σε σένα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι η «κακιά» για να κρατήσεις τον εραστή σου σε αναμμένα κάρβουνα. Και θα λατρέψει το γεγονός ότι το κάνεις, για να γίνει πιο πικάντικη τη σχέση σας.

Υδροχόος

Αν η εμπιστοσύνη βαθαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε υπάρχει όλη η επιβεβαίωση που χρειάζεσαι, ότι ο δεσμός σας εξελίσσεται. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να βιώσεις καινούργια πράγματα στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να συμβεί τώρα. Αν είσαι σε σχέση, ένα σημείο καμπής επιτυγχάνεται τώρα. Όσο μεγαλώνει η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, τόσο πιο συναρπαστικό μπορεί να είναι αυτό το νέο κεφάλαιο.

Ιχθύες

Η φαντασία σου θα σε εμπνεύσει να προωθήσεις κάποια όρια στη σχέση σου. Αυτά μπορεί να είναι ή ένα ρίσκο από πλευράς σου για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή η δημιουργία ενός νέου επιπέδου οικειότητας στην υπάρχουσα σχέση σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάσεις μια διαδικασία ή να πιστέψεις πως οι προσπάθειές σου θα αγκαλιαστούν αμέσως από τον εραστή σου. Ξέρεις όμως τι ακριβώς χρειάζεται μια νέα περιοχή. Με ευαίσθητη προσέγγιση, ένα παθιασμένο σου όραμα, μπορεί να γίνει πραγματικό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments