Αθλητισμός

ΟΦΗ μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για δύο «πράσινους»

ΟΦΗ μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για δύο «πράσινους»
ΟΦΗ μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα του Ηρακλείου έχει στο στόχαστρό της δύο παίκτες από το «τριφύλλι».

Ο ΟΦΗ ήταν η έκπληξη της σεζόν με το επιθετικό ποδόσφαιρο και την εν γένει φιλοσοφία του, έστω κι αν στα play off η απόδοση της ομάδας έπεσε με τα αποτελέσματα (κυρίως) να μην θυμίζουν την ομάδα της κανονικής περιόδου. Παρόλα αυτά, όλοι βλέπουν ότι στο Ηράκλειο γίνεται δουλειά που θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό, άλλωστε, είναι και ο στόχος της ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι ιθύνοντες του κρητικού συλλόγου δεν εξετάζουν παίκτες για να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα. Σύμφωνα με το Sportime, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Κώστα Κότσαρη και τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει: «Αρκετές είναι οι ομάδες της Super League 1 που κοιτούν παίκτες του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο ΟΦΗ είναι σε αυτούς που τσεκάρουν την περίπτωση του Κότσαρη. Έχουμε ενημερώσει πως ο 24χρονος δεν υπολογίζεται, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα φύγει ως ελεύθερος ή θα παραχωρηθεί δανεικός. Στο παρελθόν έχει ακουστεί και το όνομα του Αθανασακόπουλου για τους «ασπρόμαυρους» χωρίς να υπάρχει κάτι προς το παρόν».

Να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΗ ανανέωσε τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σωτηρίου. Ο 33χρονος γκολκίπερ είχε συμβόλαιο, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021, αλλά πλέον ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια και το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Ο “φύλακας άγγελος” της ομάδας μας, στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού “εισιτηρίου” έπειτα από 20 χρόνια, θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο Δημήτρης Σωτηρίου με 25 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, είναι συνολικά ο 5ος στην κατάταξη όλων των ομάδων με 2387 λεπτά συμμετοχής. Αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοσή ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και η επέκταση του συμβολαίου του (το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021) αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του».

Ο Σωτηρίου στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ευχαρίστησε όλους όσους έπαιξαν ρόλο για να έρθει αυτή η ανανέωση λέγοντας:

«Νιώθω περήφανος που θα ανήκω για τρία ακόμα χρόνια στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η ανανέωση – επέκταση του συμβολαίου αποτελεί ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή για μένα. Απ’ την πλευρά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται ο ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Μπούση, τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και όλο το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος συμβάλλει καθημερινά στην προσωπική και ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Τέλος ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου για την στήριξη τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments