Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι προτεραιότητες του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της ομάδας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι προτεραιότητες του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της ομάδας
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε αυτές τις θέσεις θέλει άμεση ενίσχυση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή. Ο τελικός Κυπέλλου και το πότε θα γίνει είναι πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Με λίγα λόγια οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με την Γουλβς για τους “32” του Europa League. Φυσικά οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να πάρουν την πρόκριση και να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά σε λίγες μέρες ανοίγει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Εξαιτίας του κορωνοϊού κάποια συμβόλαια έχουν ήδη λήξει. Για παράδειγμα ο Ομάρ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Παράλληλα υπάρχουν και οι δανεικοί. Οι περισσότεροι δέχτηκαν να παρατήνουν τον δανεισμό τους όπως συνέβη στην περίπτωση του Γκασπάρ. Ωστόσο όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για την περίπτωση τους. Με βάση όλα τα παραπάνω ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαμορφώσει τα μεταγραφικά του πλάνα.

Οι προτεραιότητες του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη θέσει υπόψη της διοίκησης τις μεταγραφικές προτεραιότητες που έχει η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν, που θα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου με το πρωτάθλημα και 3-4 μέρες μετά με το νοκ άουτ ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Φυσικά εκκρεμεί και η απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου (ίσως στις 30 Αυγούστου). Ειδικά για δυο συγκεκριμένες θέσεις υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει να κλείσουν εγκαίρως τα ζητήματα της απόκτησης δεξιού μπακ και εξτρέμ. Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην έξοδο, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν δύο παίκτες υψηλής ποιότητας για τη θέση τους. Για τα εξτρέμ φαίνεται πως έχει προβάδισμα ο Μαξ Γκραντέλ, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μούσα Αλ Τάμαρι, χωρίς να είναι απίθανο να γίνουν δύο προσθήκες εξτρέμ. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την αγορά και για αριστερό μπακ, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Κώστα Τσιμίκα, με τον Περουβιανό Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν ψηλά στη λίστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments