Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Ξέχασε τον Παπαπέτρου και τα “σπάει” στις Κυκλάδες

Άννα Πρέλεβιτς: Ξέχασε τον Παπαπέτρου και τα “σπάει” στις Κυκλάδες
Άννα Πρέλεβιτς: Το γνωστό μοντέλο έχει αφήσει πίσω την τον χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και διασκεδάζει με τις φίλες της στις Κυκλάδες.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνική Showbiz. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το μοντέλο είχε σοβαρή σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Ιωάννη Παπαπέτρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους πριν από περίπου πέντε μήνες. Οι πέντε μήνες είναι μεγάλο διάστημα και έτσι η Άννα Πρέλεβιτς είναι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή της. Μετά από πολλές μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή της αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το νεαρό μοντέλο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τις φίλες της. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις ξεκίνησαν από την Χαλκιδική, με αφορμή την επίσκεψη στους γονείς της που ζουν στη Θεσσαλονίκη. Η Άννα Πρέλεβιτς έχει πολλές παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις από εκείνα τα μέρη και φυσικά τα επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Ο επόμενος σταθμός της ήταν η Τήνος. Σύμφωνα με την Εφημερίδα Real News εκεί άρχισε να χαλαρώνει και να αισθάνεται ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσεις. Ένα διαφορετικό καλοκαίρι, χωρίς τον πρώην σύντροφο της που ωστόσο είναι αποφασισμένη να περάσει μοναδικά. Ακολούθησε η Μύκονος και σειρά πήρε η ιδιαίτερη Αστυπάλαια, που προσφέρεται για χαλάρωση μέχρι τελικής πτώσης.

Λίγα παραπάνω λόγια για την Άννα Πρέλεβιτς

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς.Ήρθε πάλι στην Ελλάδα και κέρδισε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2010 εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές του μοντέλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments