Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι ΑΕΛ: Όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές

Φιορίν Ντουρμισάι ΑΕΛ: Όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές
Φιορίν Ντουρμισάι ΑΕΛ: Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα με τη μορφή δανεισμού.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την εποχή που ο Φιορίν Ντουρμισάι έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του με τη φανέλα του Πανιωνίου. Οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων των κορυφαίων ομάδων της χώρας. Τελικά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει ευκαιρίες στον Πειραιά. Ακολούθησαν κάποιοι δανεισμοί μέχρι τη στιγμή που πήγε στον Άρη.

Ο παίκτης εξακολουθεί να ανήκει στους “ερυθρόλευκους”, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν. Επομένως είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραχωρηθεί δανεικός και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να είναι έτοιμος να γυρίσει στον Πειραιά. Φυσικά υπάρχουν πολλές ομάδες της Super League που θα ήθελαν να τον έχουν στο ενεργητικό τους. Μια από αυτές είναι η Λάρισα που αυτή τη στιγμή φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οδεύει προς ΑΕΛ ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι αποτέλεσε εδώ και καιρό τον βασικό στόχο για την επίθεση της ΑΕΛ και οι συζητήσεις θα έχουν happy end. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αλβανός στράικερ θα καταλήξει στους «βυσσινί», αφού η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή. Η Εφημερίδα Sportime είχε αποκαλύψει ότι ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η Λάρισα έχει ήδη ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης με τον Τρούγιτς που ήδη ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. H επίσημη ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Nikola Trujic. Ο Nikola Trujic είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και δεύτερος φορ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ρωσική Τόσνο, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας, την Ουγγρική Ντέμπρετσεν από την οποία τον αποκτήσαμε, την Ισραηλινή Χάποελ Άκρε και τη Ρουμάνικη Μποτοσάνι . Επίσης στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες με σημαντικότερες τις Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα και Βόζντοβατς, ενώ με τις εθνικές ομάδες νέων της Σερβίας έχει 21 συμμετοχές.

Υπεβλήθη σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε με επιτυχία και ακολούθως υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Προέδρου και ιδιοκτήτου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments