Ελλάδα

Σταθμός ΗΣΠΑ Θησείο: Πτώση ατόμου στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Σταμάτησαν οι συρμοί του ηλεκτρικού

Σταθμός ΗΣΠΑ Θησείο: Πτώση ατόμου στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Σταμάτησαν οι συρμοί του ηλεκτρικού
Σταθμός ΗΣΠΑ Θησείο: Ένας άνθρωπος έπεσε στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να σταματήσουν να διέρχονται οι συρμοί για λίγη ώρα.

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στον σταθμό του Θησείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνθρωπος έπεσε στις ράγες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε έναν διερχόμενο συρμό. Φυσικά άμεσα σήμανε συναγερμός για την Πυροσβεστική, αλλά και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε στο ρεύμα προς Κηφησιά.

Φυσικά η πτώση ενός ανθρώπου στις γραμμές του ΗΣΑΠ είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να διέρχονται συρμοί από το Θησείο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κίνηση ανάμεσα στους σταθμούς Πειραιάς – Ταύρος και Ομόνοια – Κηφισιά. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η ΣΤΑΣΥ δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του θύματος. Η νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι ο απεγκλωβισμός ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα στη διαδικασία πήραν μέρος 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ευτυχώς, το άτομο απεγκλωβίστηκε χωρίς ιδιαίτερα τραύματα και για προληπτικούς λόγους διακομίζεται από το ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας. Η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 διεξάγεται πλέον κανονικά, καθώς για το διάστημα του απεγκλωβισμού διεξαγόταν στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος και Ομόνοια – Κηφισιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments