Lifestyle

Sophie Turner: Η Σάνσα από το Game of Thrones έγινε μαμά

Sophie Turner: Η Σάνσα από το Game of Thrones έγινε μαμά
Sophie Turner: Μαμά για πρώτη φορά έγινε στα 24 της χρόνια η Σάνσα Σταρκ από το Game of Thrones. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας την προηγούμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου ένα κοριτσάκι.

Η Βασίλισσα του Βορά, η Σάνσα Σταρκ από το Game of Thrones, ή αλλιώς η ηθοποιός Sophie Turner έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 24 της χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την προηγούμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου ένα κοριτσάκι υπό άκρα μυστικότητα σε μαιευτήριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι αποφάσισε ήδη το όνομα της κόρη τους το οποίο θα είναι Γουίλα. Η Sophie Turner παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Μάιο του 2019 τον Τζο Τζόνας, και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ανακοινώθηκε τον Μάρτιο ενώ αρχικά προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό.

Λίγα λόγια για τον Sophie Turner

Η Σόφι Μπελίντα Τέρνερ Τζόνας (Sophie Turner, γενν. 21 Φεβρουαρίου 1996) είναι Αγγλίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ευρέως γνωστή έγινε στην τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones, ως Σάνσα Σταρκ . Έχει υπάρξει, μαζί με το υπόλοιπο καστ, τετράκις υποψήφια από το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών, μία φορά για Βραβεία Young Artist.Πέρα από το Game of Thrones, η Τέρνερ, έχει εμφανιστεί και στην τηλεταινία The Thirteenth Tale, ενώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, έγινε το 2013, στην ταινία, όπου πρωταγωνίστησε κιόλας, Another Me.

Τα πρώτα χρονιά

Η Σόφι Μπελίντα γεννήθηκε στο Νορθάμπτον της Αγγλίας στις 21 Φεβρουαρίου του 1996 από την Σάλλυ, μια βρεφονηπιοκόμο και τον Άντριου, υπάλληλο μιας τοπικής εταιρίας. Σε ηλικία δύο ετών μετακόμισε σε ένα μικρο χωριό του Γουόρικσερ. Έχει δύο μεγαλύτερους αδερφούς, ενώ η δίδυμη αδερφή της πέθανε πριν την γέννηση.

Η ίδια μεγάλωσε σε ένα μεγάλο σπίτι Εδουαρδιανής αρχιτεκτονικής και έχει περιγράψει τα παιδικά της χρόνια εκεί λέγοντας ” Η παιδική μου ηλικία ήταν διασκεδαστική. Είχαμε χοιρίδια, αχυρώνες και ένα ράντζο άλογων όπου και συνηθίζαμε να κυλιόμαστε στις λάσπες.

Προσωπική ζωή

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους ηθοποιούς που αποτέλεσαν έμπνευση για εκείνη, η Τέρνερ αναφέρθηκε στις Νάταλι Πόρτμαν ,Ντακότα Φάννινγκ και Καμερον Ντιαζ.

Τον Μάρτιο του 2019, σε μια συνέντευξη του περιοδικού Rolling Stone, ρωτήθηκε για την σεξουαλικότητα της, αφότου ανάφερε ότι τα αγόρια είναι σαν τα κορίτσια δήλωσε ότι η ίδια ερωτεύεται ” την ψυχή και όχι το φύλο”

Η Τέρνερ παντρεύτηκε τον Αμερικανό τραγουδιστή Τζο Τζόνας στην Νεβάδα του Λας Βέγκας στις 1/05/19, αμέσως μετά την τελετή των Βραβείων Μουσικής Billboard 2019. Μετά τον γάμο της, η Τέρνερ άλλαξε νόμιμα το επώνυμό της σε Τζόνας. Με τον σύζυγο της ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους στους στις 29 Ιουνίου 2019 παρουσία της οικογένειας και των φίλων τους στη Γαλλία. Στις δώδεκα Φεβρουάριου του 2020 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments