Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος: Είχε γενέθλια και γιόρτασε με την Άντζελα Γκερέκου [pics]

Τόλης Βοσκόπουλος: Είχε γενέθλια και γιόρτασε με την Άντζελα Γκερέκου [pics]
Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή τη σημαντική του ημέρα την πέρασε με την οικογένειά του.

Γενέθλια είχε την Κυριακή ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος έκλεισε τα 80 του χρόνια αφού ο «άρχοντας» του ελληνικού πενταγράμμου γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στην Παλαιά Κοκκινιά.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ο οποίος πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, πέρασε την ημέρα αυτή στο σπίτι του, παρέα με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου η οποία του ετοίμασε μία τούρτα – έκπληξη. Μάλιστα, μέσω βιντεοκλήσης, του είπε «χρόνια πολλά» και η μονάκριβη κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, με την οποία είναι πολύ δεμένος, ενώ εκείνη του έχει τεράστια αδυναμία.

Δυστυχώς, η μοναχοκόρη τους, Μαρία δεν μπορούσε να είναι μαζί τους, μα μπαμπάς και κόρη είχαν μία συγκινητική επικοινωνία. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβασε δύο φωτογραφίες στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με την εξής λεζάντα: «Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό… (Με τη Μαρία βιντεοκλήση). Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία και αγάπη».

Και η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε με τη σειρά της στο δικό της προφίλ, φωτογραφία τους από τα γενέθλια γράφοντας: «Happy happy birthday our beloved!!!». Ο τραγουδιστής λοιπόν, έσβησε το κεράκι του πάνω σε μία εντυπωσιακή τούρτα και δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στιλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν «Πρίγκιπα». Βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του ανέφερε το εξής: «Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει, φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος». Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Βοσκόπουλος κάποτε σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, «ξεκινώντας το τραγούδι, πήρα μαζί μου και τον ηθοποιό Βοσκόπουλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments