Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [29/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [29/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [29/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [29/07/20].

Κριός

Δες τι μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις τη διάθεσή σου, σήμερα. Αν υπάρχει άγχος μέσα σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, αποδέξου την επίδραση της διάθεσής σου, στη χημεία που έχεις με τον εραστή σου. Το να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου αυξάνει την ικανότητά σου να είσαι πιο συμπονετική και στοργική απέναντι στο ταίρι σου, γιατί το έχει ανάγκη τώρα.

Ταύρος

Ο προσγειωμένος χαρακτήρας σου, ενισχύει το ερωτικό σου κέφι σήμερα. Το ταίρι σου θα το εκτιμήσει…και θα πάρει κουράγιο για να ανοιχτεί απέναντί σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε έχεις ένα χρήσιμο μείγμα ρεαλισμού και υποστήριξης στις επιθυμίες και τα όνειρα του εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη, η λογική σου θα κατευθύνει τις φιλοδοξίες ενός μελλοντικού εραστή, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Το να κερδίσεις χρήματα για να φτιάξεις την διάθεσή σου, είναι μια προσωρινή λύση. Τα βαθύτερα συναισθήματα είναι αυτά που θα χρειαστούν αντιμετώπιση, οπότε φρόντισε να τα επεξεργαστείς με ειλικρίνεια και ορθότητα. Μια συγκεκριμένη αλήθεια στα ερωτικά σου, μπορεί να χρειάζεται την αποδοχή σου! Η αναμονή λόγω αβεβαιότητας ή αναποφασιστικότητας για τη λήψη μιας απόφασης, είναι μια σοφή κίνηση για τα ερωτικά σου ζητήματα, τώρα.

Καρκίνος

Η εσωτερική σου δύναμη είναι ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά σου. Όμως μ’ αυτό, παλεύει κατά καιρούς ο εραστής σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις, πως το να αλλάξεις τη στάση σου για να νιώθει πιο άνετος κι ασφαλής ο εραστής σου…. δεν είναι απαραίτητη. Δώσε στον αγαπημένο σου χρόνο για να συνδεθεί με αυτά που είναι σημαντικό για σένα και που πρόκειται να τα επιδιώξεις…. ούτως ή άλλως.

Λέων

Τώρα θα μάθεις τη δύναμη των επαναστατικών σου ιδιοτήτων. Ίσως χρειαστεί να κινηθείς μ’ αυτό τον τρόπο για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου. Γίνε αυτή που θα ενθαρρύνεις τον εραστή σου, να καταφέρετε να βρεθείτε και πάλι στην ίδια σελίδα σχετικά με κάτι για το οποίο διαφωνείτε τελευταία. Το να μοιράζεστε κοινές σκέψεις, δημιουργεί την ισορροπία που απαιτείται για την αποκατάσταση της γλυκιάς αρμονίας στη σχέση σας.

Παρθένος

Είσαι σε θέση να βοηθήσεις τον εραστή σου…ειδικά αν γνωρίζεις ότι μια γενναιόδωρη πράξη από την πλευρά σου, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αλλά για να διασφαλίσεις ένα δυνατό δέσιμο στη σχέση σου, θα χρειαστεί να δώσεις στον αγαπημένο σου τον απαραίτητο χρόνο και χώρο για να λύσει κάτι μόνος του. Ή άφησέ τον τουλάχιστον να δοκιμάσει. Ο τρόπος του, μπορεί να αποδειχθεί ιδανικός και για τους δυο σας.

Ζυγός

Η υπεράσπιση μιας άποψης, δεν θα συμβεί χωρίς ένταση. Θα πρέπει να επιμείνεις, αν θέλεις μια συζήτηση να ακολουθήσει τον δρόμο σου. Η άλλη επιλογή είναι να παραδοθείς και να αφήσεις την προσπάθειά σου, να πάει στα χαμένα. Η επίτευξη μιας εφαρμόσιμης λύσης, δεν είναι καθόλου αδύνατη. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να είσαι πρόθυμη να αποκρούσεις την άμυνα του εραστή σου και να διατηρήσεις την αρμονία ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Η πρόοδος της σχέσης σου απαιτεί, να δημιουργήσεις χώρο στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου. Η ικανότητά σου να παραμένεις ευέλικτη και αυθόρμητη, θα οδηγήσει στην επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου τώρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις σωστά τις προτεραιότητές σου, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή!

Τοξότης

Αν τώρα έχεις περισσότερες ερωτήσεις για την ερωτική σου ζωή, τότε αυτό είναι το σύνθημά σου, για να σκάψεις λίγο βαθύτερα μέσα σου για απαντήσεις, στις πιο παθιασμένες ερωτήσεις σου. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που εστιάζεις στην κάλυψη των αναγκών σου περισσότερο – και με νέους τρόπους. Αγκάλιασε ό, τι σε κάνει ευτυχισμένη, γιατί προσφέρει κάτι περισσότερο από μια βραχυπρόθεσμη λύση.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σου να φτάσεις στην ρίζα του προβλήματος της ερωτικής σου ζωής, δε διασφαλίζει πως δε θ’ αλλάξει η εστίασή σου, από αυτά που πιστεύεις πως είναι σημαντικά. Αυτό όμως αφορά τη δημιουργία θεμελίων, που υποστηρίζουν τους ερωτικούς σου στόχους. Άφησε την έμφυτη σοφία σου, να οδηγήσει το δρόμο. Το να εμπιστεύεσαι με έμμεσο τρόπο, είναι αναπόσπαστο… για τη δημιουργία του ρομαντικού μέλλοντος που ξέρεις ότι θέλεις – και είναι διαθέσιμο για σένα!

Υδροχόος

Τα λόγια του αγαπημένου σου θα είναι τόσο λογικά, που θα σε ξενερώσουν με κάποιο τρόπο σήμερα. Όμως, τα εμπόδια που πιστεύεις ότι δημιουργεί ο εραστής σου ή οι ισχυρές απόψεις του, αν τις κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα δεις πόσο θετικές κι ελκυστικές είναι. Φρόντισε να βεβαιωθείς πως ο ρομαντισμός ανάμεσά σας παραμένει φωτεινός και άνετος. Αυτή η δύναμη είναι πραγματικά δική σου.

Ιχθύες

Έχεις μια φανταστική ικανότητα να γνωρίζεις διαισθητικά, τι χρειάζεται ο εραστής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο θετική και αισιόδοξη σήμερα, από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Μπορεί όμως να χρειαστείς κάποια διαισθητική ρύθμιση, για να συνδεθείς με αυτό που κρύβεται στην καρδιά του. Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να έχει δραματική επίδραση στην ερωτική σου ζωή, τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments