Lifestyle

“Αναστέναξε” η Μύκονος με την Διονυσία

“Αναστέναξε” η Μύκονος με την Διονυσία
Η σταρ Ελλάς του 2008 βρίσκεται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Το κορίτσι από την Πάτρα που εκτόπισε τα μεγαλύτερα φαβορί το 2008, η Διονυσία Κουκίου, είναι 34 χρόνων και δεν υπάρχει περίπτωση να τη γνωρίσετε όταν τη συναντήσετε. Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει η πρωην σταρ Ελλάς του 2008 Διονυσία Κουκίου κάνοντας τους λουόμενους να “αναστενάζουν”. Το μοντέλο με το εκπληκτικό κορμί στα 34 της χρόνια αποδεικνύει γιατί ήταν εκείνη που τότε κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας. Βέβαια τότε είχε μελαχρινό μαλλί, αλλά και το ξανθό της πάει πάρα πολύ.

Το κορίτσι που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, η Διονυσία Κουκίου από την Πάτρα, είχε μία παράξενη πορεία, αν και θεωρήθηκε ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για εκείνη και τις άψογες αναλογίες της. Κέρδισε τον τίτλο εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου. Στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

Από εκείνη την ημέρα όμως, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της που φάνηκαν να την κρατούν μακριά από μία μεγάλη καριέρα. Η Διονυσία επέστρεψε στην πόλη της για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την Κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής. Τον Απρίλιο του 2013 βρέθηκε στα κρατητήρια, κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση, για υπόθαλψη εγκληματία και συγκεκριμένα του υπόπτου για τη δολοφονία ενός 38χρονου στο κέντρο της Πάτρας, στα μέσα του Μαρτίου του 2014.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνιζε τότε: «Ούτε γνώριζε τίποτα για ποινικές εκκρεμότητες, ούτε υποχρεούται όπως αντιλαμβάνεστε, ο καθένας να ρωτά κάθε φιλοξενούμενο του ή κάποιον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο σπίτι, εάν εκκρεμεί κάτι σε βάρος του». Τελικά, η υπόθεση ξεκαθάρισε και η Διονυσία Κουκίου αφέθηκε ελεύθερη και έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή. Η σχέση της με τον Τάσο Μπερδέση αντιμετώπισε προβλήματα και οι δυο τους χώρισαν. Αρκετό καιρό αργότερα επανασυνδέθηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος που όλοι περίμεναν τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν έγινε ποτέ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments