Video

Tik tok Αντετοκούνμπο: Ανέβασε βίντεο με το γιο του

Tik tok Αντετοκούνμπο: Ανέβασε βίντεο με το γιο του
Tik tok Αντετοκούνμπο: Ο σταρ του NBA ανέβασε δίκτυο στην δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο με τον ίδιο και τον γιο του σε τρυφερές στιγμές.

Οι αγώνες του ΝΒΑ ξεκίνησαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει τον καλύτερό του εαυτό μετ τους Μιλγουόκι Μπακς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του λείπει η οικογένειά του τώρα που είναι μακριά. Αυτό καταλαβαίνουμε όλοι όταν βλέπουμε το βίντεο με τον γιο του που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα tik – tok. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο μικρός Λίαμ προσπαθεί μάταια να πιάσει τα δάκτυλα του πατέρα του.

https://www.tiktok.com/@giannis_an34/video/6835035232714984709?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1031644%2Fadetokoubo-tik-tok%2F&referer_video_id=6835035232714984709

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Ορλάντο για το restart του NBA, όπου στην επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μιλγουόκι Μπακς ο Greek Freak είχε 36 πόντους και οδήγησε τα ‘ελάφια’ στη σπουδαία νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς.

Κι αν στον αγώνα έστειλε το δικό του μήνυμα για την ισότητα (φορώντας φανέλα που έγραφε equality) αρκετές ώρες μετά ανέβασε στο tik tok ένα βίντεο με τον γιο του Λίαμ, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να πιάσει τα δάκτυλα του πατέρα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των Μπακς απέναντι στους Σέλτικς:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά, να βγάλουμε στο παρκέ το παιχνίδι μας και να βρούμε κάθε φορά τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Το καταφέραμε αρκετές φορές».

Στο πίσω μέρος της φανέλας του Αντετοκούνμπο ήταν γραμμένη η λέξη Equality αντί για το επώνυμό του.

Ο Greek Freak εξήγησε το γιατί:

«Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι ίσοι. Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός τους, από την εθνικότητα. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Υπάρχει ένα μομέντουμ αυτόν τον καιρό, για να συνεχίσουμε και να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα».

Η εφαρμογή Tik – Tok  απειλείται με κλείσιμο στις ΗΠΑ

O Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να υπογράψει διάταγμα, με το οποίο θα απαγορεύει τη λειτουργία της κινεζικά ελεγχόμενης TikTok στις ΗΠΑ, επικαλούμενος ανησυχίες για τη συγκέντρωση δεδομένων από την δημοφιλή εφαρμογή βίντεο και μουσικής.

«Όσον αφορά στην TikTok την απαγορεύουμε από τις ΗΠΑ» διεμήνυσε μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν επιβιβαστεί στο Air Force One για να επισκεφτεί τη Φλόριντα. Ερωτηθείς πότε θα συμβεί αυτό, απάντησε: «Πολύ σύντομα. Εννοώ, άμεσα… Θα υπογράψω το διάταγμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments