Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία με μπικίνι στην ταινία «Το δόλωμα»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία με μπικίνι στην ταινία «Το δόλωμα»
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού από την ταινία «Το δόλωμα». Σε αυτήν η μεγαλύτερη star της Ελλάδας ποζάρει με μπικίνι. Η ταινία είχε θεωρηθεί τολμηρή για τα δεδομένα της εποχής.

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το δόλωμα» οι σχέσεις της με τον Φίνο ήταν στο χειρότερο σημείο. Είχε ήδη αποχωρήσει από την Finos Film αλλά το συμβόλαιό της την υποχρέωνε να γυρίσει την ταινία. Σε αυτήν η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμφανίζεται με μπικίνι ενώ ο ρόλος της, ένα κορίτσι της Τρούμπας, της έδωσε τη δυνατότητα να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτούς που συνήθιζε. Η ταινία θεωρείται τολμηρή για την εποχή και η Αλίκη είχε σίγουρα δει την Μέριλιν Μονρόε.

Η ελληνική ταινία αλλά έσπασε τα ταμεία και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. To τραγούδι και το χορευτικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη το «Μου αρέσουν τα αγόρια» ήταν ιδέα της ίδιας, γιατί ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο με το «My heart belongs to Daddy» της Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Έλα να Αγαπηθούμε».

Στον επίσημο λογαριασμό @alikivougiouklakiofficial στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ, είδαμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας «Το δόλωμα». Η ηθοποιός φοράει μπικίνι και απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου.

Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στην επέτειο του θανάτου της που ήταν πριν από μερικές μέρες για την μητέρα του.

Τι είχε γράψει στο Instagram

Μια πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή, λείπεις σε όλους μας, δε σε ξέχασε κανεις συνέχισε να χαμογελάς στην αιωνιότητα Αναφερόμενος στη μητέρα του έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, ενώ τόνισε πως είναι πολύ όμορφο που ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει.

Η συνέντευξη του στο «Λοιπόν»

-Είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς την Αλίκη. Φεύγει ποτέ η θλίψη για τον χαμό της μαμάς;

Για εμένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ, είναι απίστευτο πώς πέρασαν 24 χρόνια. svg%3E

-Το γεγονός πως λείπει σε όλους τους Έλληνες, ότι πόνεσε μια ολόκληρη χώρα για τον χαμό της, απαλύνει τον πόνο;

Είναι πολύ όμορφο που μεγαλώνουν νέες γενιές με τη μητέρα μου κι ο κόσμος συνεχίζει και την αγαπάει βλέπει τις ταινίες της και ακούει τα τραγούδια της.

-Είναι αυτονόητο το βάρος κι η αδικία να ασχολούνται όλοι με τη μητέρα και τον πατέρα ενός παιδιού. Πώς παλεύει κάποιος σε μία τέτοια συνθήκη. Πόσο δύσκολο είναι να είστε απλά ο Γιάννης;

Ποτέ δε με ενδιέφερε η δημοσιότητα, περνάω τον χρόνο μου ποιοτικά με τους φίλους μου και τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments