Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [03/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [03/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [03/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [03/08/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή ή πολύ κακή. Δεν έχετε βιώσει κάτι τέτοιο εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρετε τη δύναμη της φαντασίας. Αλλά σήμερα η έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας, μπορεί να μπει εμπόδιο στο να βρείτε το άτομο που είναι πραγματικά κατάλληλο για εσάς.

Ταύρος

Μπορεί αύριο να γελάτε με όσα θα συμβούν σήμερα… Αλλά προς το παρόν δεν μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που σας τρομάζει και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς θα πρέπει – όπως και να αποδεχτείτε τις ευθύνες σας για αυτή την κατάσταση.

Δίδυμοι

Δεν συνηθίζετε να εκδηλώνετε το πάθος σας δημόσια. Για αυτό οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να αισθανθούν αμήχανα με τις πράξεις σας σήμερα. Μια έλλειψη ενδιαφέροντος για το τι σκέφτονται οι άλλοι, σας κάνει να δείχνετε τα συναισθήματά σας ανεμπόδιστα. Αξιοποιήστε την στο έπακρο.

Καρκίνος

Το πάθος είναι μια λέξη που ακούτε συχνά… Αλλά τείνετε να την βάζετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας γιατί σας τρομάζει. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι εάν δεν εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα το κάνει κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για εσάς. Και αυτό μπορεί να μην γίνει με τις καλύτερες συνθήκες, για αυτό κάντε την επιλογή σας.

Λέων

Αν αισθάνεστε ότι γύρω σας υπάρχει ένα πολεμικό κλίμα, πρέπει να εξετάσετε τις εναλλακτικές σας… Δηλαδή το να καθίσετε ακίνητοι και να μην κάνετε τίποτα, είναι μια λύση. Αποδεχτείτε την κατάσταση και αρχίστε να λύνετε τα προβλήματά σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος

Η σημερινή θα είναι μια μάλλον έντονη μέρα και μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να απομακρυνθείτε εύκολα, κάνετε λάθος… Η έλξη μεταξύ σας είναι πολύ δυνατή. Προσέξτε να μην γίνετε πολύ κτητικοί και μην προσπαθείτε να αλλάξετε το άτομο που έχετε απέναντί σας.

Ζυγός

Η τάση σας να αποκτήσετε οπωσδήποτε αυτά που θέλετε, θα φτάσει σε νέα επίπεδα σήμερα. Εάν έχετε σχέση, πρέπει να προσέξετε τους όρους που βάζετε και να επιτρέπουν στον/στη σύντροφό σας ελευθερία κινήσεων. Όσο και αν θεωρείτε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, καλύτερα να μην ρισκάρετε.

Σκορπιός

Τα λόγια σας έχουν μεγάλη δύναμη, ειδικά σήμερα. Ακόμα και ασυναίσθητα, μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ή να καταστρέψετε κάτι που χρειάστηκε χρόνο για να χτιστεί. Υπάρχει μια έντονη ενέργεια γύρω σας. Αισθάνεστε ότι είναι καιρός να επιλύσετε όλα σας τα ζητήματα μέσω της συζήτησης Ωστόσο το άλλο σας μισό μπορεί να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τοξότης

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Θα χρειαστείτε μεγάλη αυτοπειθαρχία για να καταφέρετε να κρατηθείτε συγκεντρωμένοι. Τα συναισθήματα μπορεί να σας βάλουν σε δύσκολη θέση. Πιθανότατα, κυριαρχεί το πάθος και η καρδιά σας διχάζεται ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Ό,τι και αν θέλετε, η σημερινή μέρα θα το ενισχύσει στο μέγιστο. Δεν είναι απλώς ζήτημα επιθυμίας, είναι ανάγκη με κεφάλαιο «Α». Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε κάτι. Αλλά να είστε προσεκτικοί. Με το να θέλετε κάτι τόσο πολύ, μπορεί οι ίδιοι να βάζετε εμπόδια στον εαυτό σας να το αποκτήσει.

Υδροχόος

Είστε από τους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε, αποδέχονται ό,τι έρθει τον δρόμο τους. Αλλά σήμερα αυτή η χαλαρότητα θα δοκιμαστεί: Θα διαπιστώσετε ότι η ατμόσφαιρα με ένα αγαπημένο πρόσωπο γίνεται πολύ έντονη. Και δεν έχετε επιλογή, από το να μιλήσετε για όσα συναισθήματα κρατούσατε κρυμμένα για καιρό. Μην ανησυχείτε, στο τέλος μπορεί να σας βγει σε καλό.

Ιχθύες

Για να χειριστείτε τη σημερινή ενέργεια, πρέπει να βρείτε την αίσθηση προσανατολισμού σας. Θα ανακαλύψετε ότι αν μείνετε ήρεμοι και αποστασιοποιημένοι, θα μείνετε αλώβητοι… Ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν με τον/την αγαπημένο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments