Αθλητισμός

Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Αποχαιρετάει ο νεαρός άσος τον «Δικέφαλο»

Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Αποχαιρετάει ο νεαρός άσος τον «Δικέφαλο»
Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Ο νεαρός άσος του «Δικέφαλου» δεν βρίσκεται στην Πορταριά και, μάλλον, αποχωρεί από την ομάδα

Τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Πορταριά ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Λευτέρης Λύρατζης που φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο».

Με την υπόθεση του παίκτη ασχολείται το σημερινό Sportime που αναφέρει: «Δυο ντουζίνες παιχνίδια πήρε φέτος στον Βόλο ο Λευτέρης Λύρατζης. Και στις δύο πλευρές μπορεί να αγωνιστεί. Ούτε τα μισά παιχνίδια που έκανε ο Λευτέρης Λύρατζης δεν έπαιξε ο επίσης δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Μάριος Τσαούσης, ο οποίος μόνο ως αριστερός μπακ-χαφ αξιοποιείται.

Διχίλιαροι αμφότεροι. Και όμως. Σύμφωνα με τον Agent Greek στο Sportime της Τρίτης , στους 30 που πήρε ο Φερέιρα μαζί του για την προετοιμασία στο Πήλιο, ο Τσαούσης είναι, όχι ο Λύρατζης, ο οποίος προφανώς αποχαιρετά».

Ποιοι πήγαν στην Πορταριά

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Δικεφάλου πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους προπονητές πλην του Ζήση Χατζηστραβού που θα ακολουθήσει θεραπείες στη Θεσσαλονίκη, τον Γιόσιπ Μίσιτς που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και τον Μίροσλαβ Στοχ που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Αναλυτικά η χθεσινήενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δουλειά το πρωί της Δευτέρας ήταν διπλή για τους παίκτες. Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ για προπόνηση και εργομετρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ.Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Την Τρίτη (04.08) ο Δικέφαλος αναχωρεί για Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλης, Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

* Ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες, ο Στοχ είναι σε καραντίνα κι ο Μίσιτς ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα».

Να θυμίσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει και δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού στον «Δικέφαλο». Όπως αναφέρει η Metrosport, τα αποτελέσματα πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το Πήλιο, έδειξαν και δεύτερο κρούσμα της ασθένειας Covid-19, επίσης σε ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης που ήταν να ταξιδέψει στην Πορταριά αποκλείστηκε από την αποστολή. Το πρώτο κρούσμα στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό του Μίροσλαβ Στοχ που δημοσιοποίησε ο ίδιος ότι «χτυπήθηκε» από τον ιό.

Με βάση τα αποτελέσματα των τεστ και τις πληροφορίες που παίρνει ο ΠΑΟΚ από τον ΕΟΔΥ, το νέο κρόυσμα κατά πάσα πιθανότητα δεν σχετίζεται με το πρώτο κρούσμα του Στοχ. Επίσης, τα τεστ στα οποία υποβάλλονται τα μέλη του ΠΑΟΚ είναι επαναλαμβανόμενα και συνεχή, ασχέτως αν υπάρχουν συμπτώματα ή κρούσματα. Σύμφωνα με τους αρμόδιους γιατρούς του ΕΟΔΥ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments