Αθλητισμός

Πιτίνο Παπαγιάννης: Αποθέωσε τον Έλληνα σέντερ ο έμπειρος τεχνικός

Πιτίνο Παπαγιάννης: Αποθέωσε τον Έλληνα σέντερ ο έμπειρος τεχνικός
Πιτίνο Παπαγιάννης: Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον πρώην παίκτη του με τον οποίο συναντήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαγιάννη ο Ρικ Πιτίνο. Ο πολύπειρος κόουτς βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και έτσι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με άλλον έναν πρώην «πράσινο», τον Έλληνα σέντερ.

Από ό, τι φαίνεται οι δύο τους έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Μετά τη συνάντηση τους, ο Ρίκ Πιτίνο αποθέωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter. Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» έγραψε: «Δεν έχω δει ποτέ τον PG σε τόσο καλή κατάσταση, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ελπίζω η Ελλάδα να μείνει ασφαλής και υγιής. Ξεχωριστή χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

Δείτε την ανάρτηση με την αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας σέντερ εδώ και καιρό το έχει ρίξει στη «σκληρή» δουλειά και οι αλλαγές στο σώμα του είναι εμφανείς. Ο 23χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού έχει χάσει κιλά, καταφέρνοντας να «στεγνώσει» το τεράστιο σώμα του και να μοιάζει πιο fit από ποτέ, με τις ατομικές προπονήσεις να έχουν γίνει πλέον ρουτίνα στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Δείτε κι άλλη πρόσφατη φωτογραφία του Παπαγιάννη από τις ατομικές του προπονήσεις

Ο Παπαγιάννης, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού, θα έχει αυξημένο ρόλο. Όπως σημείωνε σε παλιότερό του δημοσίευμα και το σάιτ trifilara.gr, «είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τον πρώην παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στο “5” παρέα με τον Ζάκ Όγκαστ. Πάντως και ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να δικαιώσει τις προσδοκίες και να αποτελέσει ένα μεγάλο “όπλο” στη φαρέτρα του Γιώργου Βόβορα».

Να θυμίσουμε ότι ο Παπαγιάννης στην ιδιαίτερη σεζόν που μας πέρασε στην Euroleague είχε 6.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 0.9 μπλοκ. Να σημειώσουμε ότι πριν επιστρέψει στην Ευρώπη ο «Πάπα» έπαιξε 39 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των Σακραμέντο Κινγκς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments