Διεθνή

Ράπερ δολοφονία: Ενέδρα θανάτου σε γνωστό τραγουδιστή – Τον «γάζωσαν» με σφαίρες

Ράπερ δολοφονία: Ενέδρα θανάτου σε γνωστό τραγουδιστή – Τον «γάζωσαν» με σφαίρες
Ράπερ δολοφονία: Το άγριο περιστατικό έχουν καταγράψει οι κάμερες και οι εικόνες σοκάρουν.

Τεράστιο σοκ προκαλέι η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν άγνωστη έστησαν σε εκείνον και την παρέα του ενέδρα θανάτου. Συγκεκριμένα, ο άτυχος τραγουδιστής είναι ο ράπερ FBG DUCK, γνωστός στην Αμερική. Όπως προαναφέραμε στο πλευρό του ράπερ βρίσκονταν και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης πυροβόλησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι. Τα άτομα αυτά διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας

Το άγριο περιστατικό έχουν καταγράψει οι κάμερες και οι εικόνες σοκάρουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραγουδιστής και η παρέα του έκαναν τα ψώνια τους όταν ένα αμάξι σταμάτησε δίπλα τους και ξεκίνησε να τους γαζώνει με μανία. “Είδαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών” ανέφερε ο σερίφης Daniel O’Shea. Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.

Ένας 36χρονος άνδρας και μια 26χρονη γυναίκα μεταφέρθηκαν επίσης σε νοσοκομεία της περιοχής και οι δύο τους σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία. Σοκαριστικό είναι και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, καθώς φαίνεται από τα πλάνα ο άντρας να είναι πεσμένος στον δρόμο μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν τον κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments