Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [05/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [05/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [05/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [05/08/20].

Κριός

Οι αξίες σας φεύγουν από το παράθυρο σήμερα, καθώς παραδίνεστε σε μια έντονη ευφορία. Έχετε αφεθεί στις αισθήσεις σας, εσείς που συνήθως είστε συγκρατημένοι και ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Το θέμα είναι, πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό. Ίσως για πάντα, ίσως μια μέρα… Ποιος ξέρει;

Ταύρος 

Μήπως αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι από όσο συνήθως; Τα πράγματα δεν θα γίνουν ευκολότερα… Στην πραγματικότητα, μπορεί να γίνουν πιο παθιασμένα. Αν δεν αντέχετε τόσες συγκινήσεις, μείνετε έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Αν είστε σε σχέση, θα αισθανθείτε πιο ερωτευμένοι από ποτέ με τον/τη σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να πετύχετε σε μία μέρα. Και αυτά που θα κάνετε σήμερα θα είναι αρκετά, πιστέψτε μας. Στον ερωτικό τομέα πρόκειται να συμβεί κάτι φανταστικό. Παρόλο που κάτι περιμένατε εδώ και καιρό, αυτό που θα συμβεί θα ξεπεράσει τις πιο τρελές σας προσδοκίες.

Καρκίνος

Όλες οι σχέσεις έχουν αρχή και τέλος. Μερικές φορές και οι δύο αναγνωρίζουν ότι ήρθε το τέλος. Άλλες μπορεί μια μικρή απόσταση ή ένας προσωρινός χωρισμός, να αναζωογονήσει τη σχέση. Εάν είστε πολύ καιρό με τον/ τη σύντροφο σας, ίσως ήρθε η ώρα να μείνετε λίγο χώρια για να επανεκτιμήσετε την κατάσταση μεταξύ σας.

Λέων 

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε όλες τις αλλαγές σε μια σχέση, ειδικά μέρες σαν τη σημερινή. Εάν πρόσφατα τσακωθήκατε με το ταίρι σας, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βαθιά συζήτηση. Μην αφήνετε τους εγωισμούς και την πικρία να χαλάσουν αυτό που έχετε μεταξύ σας. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Παρθένος

Εσείς και ο/ η σύντροφός σας ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε τη σχέση σας, με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που ξεκινήσατε. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλά όπως ωριμάζετε εσείς, έτσι ωριμάζει και αλλάζει και η σχέση σας.

Ζυγός 

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς ή το ταίρι σας σαμποτάρετε έναν τομέα της ζωής σας, ασυνείδητα. Πρέπει να αναγνωρίσετε το πρόβλημα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να προχωρήσετε μπροστά.

Σκορπιός

Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει σήμερα, εξαρτάται από το πόσο καλά μπορείτε να προσαρμοστείτε στις περιστάσεις.Μπορεί αυτό να μην σημαίνει το τέλος της σχέσης, αλλά μια αλλαγή σε νέο επίπεδο.

Τοξότης 

Πώς να ηρεμήσετε όταν συμβαίνουν τόσα πράγματα γύρω σας; Εκεί που νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε, προκύπτει πάλι κάτι που σας γεμίζει με άγχος. Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ έντονα και παθιασμένα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Αιγόκερως

Ένα ταξίδι σήμερα, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια παθιασμένη σχέση. Μπορεί μάλιστα να μην πρόκειται για κάποιο ταξίδι με την αντικειμενική έννοια… Αλλά για ένα πνευματικό, όπως μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού. Η ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο άτομο θα είναι πολύ έντονη. Αν σας αρέσει το δράμα, πιθανότατα θα απολαύσετε αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έχετε βαρεθεί να κλαίτε και να χτυπιέστε για μια σχέση. Αισθάνεστε πλέον καταβεβλημένοι. Αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί και μπαίνει εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε τα πράγματα, θα πρέπει να διακόψετε τη σχέση για το καλό σας.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή; Υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο κλίμα ενθουσιασμού και σύνδεσης σε βαθύτερο επίπεδο με κάποιον/α. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε πού πηγαίνετε και να κρατάτε πάντα μια μικρή επιφύλαξη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments