Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/08/20].

Κριός

Σου προσφέρεται η ερωτική ζωή που θέλεις να ζήσεις και να απολαύσεις. Αλλά θα πρέπει να επενδύσεις στις γνώσεις και τις αποκαλύψεις που έλαβες πρόσφατα. Θα νιώσεις ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνεις αλλαγή του τοπίου και ο εραστής σου θα πρέπει να συμμετέχει στο όραμα και τα σχέδιά σου. Καθώς μεγαλώνει μέσα σου η αίσθηση της περιπέτειας εξελίσσονται και οι επιθυμίες σου. Πολλά μπορεί να φαίνονται έντονα, αλλά αυτό ακριβώς είναι που σου αρέσει.

Ταύρος 

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου, ενθαρρύνει την ανεξαρτησία. Αυτό συνδέεται με την εξάρτηση που μπορεί να έχεις απέναντι στον εραστή σου. Αν νιώθεις εφησυχασμένη, τότε θα προσπαθήσεις να απομακρυνθείς από μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Αν είσαι ελεύθερη, κάποιο σεμινάριο ή κάποια μαθήματα σε μια σχολή θα σου προσφέρουν παθιασμένες δυνατότητες. Το να μάθεις κάτι καινούργιο με τον πιθανό μελλοντικό εραστή σου, θα οδηγήσει σε μια πολύ διαφορετική και ευχάριστη εμπειρία μάθησης.

Δίδυμοι

Η υπερβολική φιλοδοξία ή η ιδιότροπη σκέψη, μπορεί να είναι τα ζητήματα που απασχολούν τώρα τη σχέση σου. Αν είσαι εσύ που έχεις υψηλούς στόχους ή είσαι πιο περιπετειώδης, τότε προσπάθησε να αποδεχτείς ότι ο αγαπημένος σου έχει τα δίκια του, αν σου ζητήσει να είσαι πιο συγκρατημένη. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να κάνεις σχέση με κάποιον που σε ιντριγκάρει, αλλά οι ανέμελοι τρόποι του, δεν θα σε γεμίζουν σιγουριά.

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις παίξει πρόσφατα με τους ερωτικούς κανόνες στη σχέση σου. Αν όμως η αίσθηση του δίκαιου παιχνιδιού δεν είναι αμοιβαία, τότε είναι απαραίτητο να μιλήσεις με το ταίρι σου. Πιθανότατα μπορείς να δεις τη γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» καλύτερα, από ό, τι μπορεί να κάνει ο αγαπημένος σου αυτήν τη στιγμή. Για να λάβεις περισσότερη υποστήριξη ή κατανόηση από το σύντροφό σου, μπορεί να χρειαστεί να εκφράσεις τη γνώμη σου, συνοπτικά αλλά με ευαισθησία.

Λέων 

Θα δεις κάποιες ανταμοιβές για τις προσπάθειες και τις θυσίες σου, όσον αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρχει κάτι λιγότερο περιοριστικό στις τρέχουσες ερωτικές σου περιστάσεις, που σε βοηθούν να δημιουργήσεις καινούργια όνειρα για το αύριο! Αν όμως είσαι ελεύθερη, θα νιώσεις ιδιαίτερα αποφασισμένη να «αποδείξεις την αξία σου». Αυτό θα έχει να κάνει με την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος

Το θέμα της απελευθέρωσης του πονεμένου παρελθόντος σου και της συναισθηματικής σου απογοήτευσης συνεχίζεται. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να βρεις τρόπους για να κάνεις πιο ευχάριστη, την τωρινή σου σχέση. Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε διάφορους τομείς της ζωής σου και η ερωτική σου ζωή, δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Η προθυμία σου να ξεκινήσεις από την αρχή ανοίγει την πόρτα σε πολλές παθιασμένες δυνατότητες.

Ζυγός 

Μια εκπληκτική εξέλιξη θα σου θυμίσει τον τρόπο με τον οποίο σχηματίστηκε η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη και έχεις δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καριέρα σου, τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιον που βλέπεις μόνο σαν συνάδελφο. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα υποστηρίξει τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Σκορπιός

Μια σύγκρουση απόψεων με τον εραστή σου, πρέπει να θεωρηθεί περισσότερο σαν δευτερεύον θέμα, παρά σαν κάτι σημαντικό. Εσύ και το ταίρι σου, μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα αλλά δε χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας. Απλά συμφωνείστε πως διαφωνείτε. Δεν θα ήταν πολύ μονότονη η ζωή σας, αν βρισκόσασταν συνεχώς στην ίδια σελίδα; Εστιάστε περισσότερο, στο πώς οι διαφορές σας, κάνουν τη σχέση σας ξεχωριστή.

Τοξότης 

Εστιάζοντας περισσότερο σε αυτά που έχεις παρά σε αυτά που λείπουν από τη σχέση σου, θα νιώσεις καθησυχασμένη. Η αισιοδοξία σου θα αυξηθεί αν εστιάσεις σε ό,τι εξελίσσεται, ακόμα κι αν είναι με πιο αργούς ρυθμούς από ό,τι επιθυμείς. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι παθιασμένες σου προσπάθειες φαίνεται να κινούν κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση, συναισθηματικά και οικεία. Απλά δώσε σ’ αυτήν τη διαδικασία λίγο περισσότερο χρόνο.

Αιγόκερως

Εμπιστέψου την καρδιά σου αν υποδηλώνει πως η σχέση σου γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Θα υπάρξει ένα αισθητά ισχυρότερο κύμα εμπιστοσύνης και εγγύτητας με τον εραστή σου, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Ακόμα κι αν σου αρέσει απίστευτα το ταίρι σου, ο τρόπος που αισθάνεσαι ήρεμη είναι επειδή σε γνωρίζει και σε καταλαβαίνει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Υδροχόος

Ακόμα και αν προτιμάς το ασυνήθιστο και μη παραδοσιακό, ίσως νιώσεις ιδιαίτερα πρόθυμη να διατηρήσεις το status quo στη σχέση σου τώρα. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται τη συμμόρφωση με αυτό που ξέρεις πως είναι άνετο και δοκιμασμένο. Προτιμάς μάλλον το διάβολο που γνωρίζεις… παρά την πρόκληση οποιουδήποτε χάους στην ερωτική σου ζωή. Όταν η καρδιά σου λέει ότι είναι καλύτερα να διατηρήσεις την ειρήνη, είναι σοφό να ακολουθήσεις τη συμβουλή της

Ιχθύες

Αν πρέπει για λίγο τα ερωτικά σου να τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα, τότε εξήγησέ το στον εραστή σου, για να μην παρανοήσει. Ίσως να χρειαστεί να εστιάσεις προς το παρόν, σε άλλους τομείς της ζωής σου και ο αγαπημένος σου, να χρειαστεί εξηγήσεις για να το καταλάβει. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε υποστηρίξει. Αλλά ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις, γιατί κάτι είναι προτεραιότητα για σένα τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments