Αθλητισμός

Ντάνι Βέρντε ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από τα Εμιράτα για τον Ιταλό

Ντάνι Βέρντε ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από τα Εμιράτα για τον Ιταλό
Ντάνι Βέρντε ΑΕΚ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ομάδα από τα Εμιράτα σκέφτεται να κάνει πρόταση είτε για αγορά, είτε για δανεισμό του Ιταλού.

Πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έρχεται για τον Ντάνι Βέρντε. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday που επικαλείται πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη γνωστή αθλητική εφημερίδα: «Στην ΑΕΚ υπήρξε μια πληροφορία ότι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση αγοράς ή δανεισμού για τον Ντάνι Βέρντε από ομάδα των ΗΑΕ. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι αν το παραπάνω σενάριο επιβεβαιωθεί, θα γίνει σχετικά σύντομα, κάτι που θα ευνοήσει την ανακατάταξη στη θέση του δεξιού εξτρέμ, την οποία στελεχώνουν αυτή τη στιγμή οι Βέρντε και Ενομπακάρε».

Ο Ιταλός φέτος είχε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την Ένωση. Σε αυτά τα ματς σημείωσε 6 γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Το συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το 2022, ενώ θυμίζουμε ότι η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ρόμα. Σήμερα η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος επιθετικός, έπειτα από παρουσία 15 χρόνων στον Εργοτέλη, είναι πλέον έτοιμος για το μεγάλο βήμα, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει από την κρητική ομάδα, αν και του προτάθηκε ανανέωση. Έτσι, συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Συγκεκριμένα, ο Ιατρούδης συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών το οποίο και θα υπογράψει μόλις περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή (07/08) με τον παίκτη να αναμένεται να παρευρεθεί κανονικά στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση ενδιαφέρεται και για τον Άλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο επιθετικός με ρίζες από το Κατάρ και το Σουδάν, Αλμοέζ Άλι, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εξεταστεί από τον Ίλια Ίβιτς και βρίσκονται ψηλά στη λίστα του για την αντικατάσταση του Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της ομάδας, καθώς η περίπτωση του Τσίνο δύσκολα θα προχωρήσει. Αφενός λόγω οικονομικών συνθηκών, αφετέρου διότι ο Μάσιμο Καρέρα θα προτιμούσε κάτι διαφορετικό για «μπακ-απ» του Ολιβέιρα.

Ο Αλμοέζ Άλι Ζαϊνελμαμπτίν Αμπντουλά, είναι (σχεδόν, καθώς έχει γενέθλια σε 14 ημέρες) 24 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα αυτής. Παίζει στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και ο νυν επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Άλι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές και είναι εν ενεργεία διεθνής (23 γκολ σε 43 ματς) με την Εθνική ομάδα του Κατάρ. Σύμφωνα με το scouting report αγωνίζεται στην κορυφή, αλλά και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments