Αθλητισμός

Ξάνθη αγοραστής: Ο Αϊβάζογλου πάει για την αγορά της θρακιώτικης ΠΑΕ

Ξάνθη αγοραστής: Ο Αϊβάζογλου πάει για την αγορά της θρακιώτικης ΠΑΕ
Ξάνθη αγοραστής: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου πάει για την αγορά της θρακιώτικης ΠΑΕ.

Μια μεγάλη αλλαγή είναι στα σκαριά στην ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς ο Ηλίας Αϊβάζογλου είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο για την θρακιώτικη ομάδα. Το παραπάνω αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95.5.

Ο Ηλίας Αϊβαζόγλου είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα και, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, βρίσκεται κοντά σε deal με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης. Ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε προ ημερών την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης και είχε συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για πιθανή εκκαθάρισή της. Όμως, με νεότερη δημοσίευση στο ΓΕΜΗ, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

O Χρήστος Πανόπουλος στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Ανακοινώνω ότι αποχωρώ άμεσα από την ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι τις 14 Αυγούστου θα έχει γίνει αυτό, ώστε η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ, για να κλείσει κεφάλαιο αυτό με συνέπεια και σεβασμό προς όλους τους εργαζόμενους και τους τρίτους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να δώσουμε την ευκαιρία σε οποιονδήποτε επενδυτή ή γκρουπ θέλει να αγοράσει την ομάδα, μία ομάδα που θα παραλάβει με πάγια περιουσιακά στοιχεία ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο, με μηδενικούς δανεισμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιοδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί με στόχο άλλα ανταλλάγματα, για να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως συνέβη σε άλλα παραδείγματα. Θα την κλείσω τίμια, σωστά και ηθικά».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, απάντησε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος», ενώ για το αν θα ζητήσει από τους τοπικούς φορείς να βοηθήσουν στην εύρεση διάδοχης κατάστασης, είπε: «Δεν χορεύω τάνγκο, δεν έχω να προτείνω τίποτα, δεν θα σας πω τι σκέφτομαι, πρέπει πρώτα να το μάθουν εκείνοι».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη Τύπου

Να σημειώσουμε ότι το metrosport.gr αναφέρει ότι: «Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal Πανόπουλου – Αϊβάζογλου, το πιθανότερο είναι να αναλάβει προπονητής της Ξάνθης ο Νίκος Παπαδόπουλος και τεχνικός διευθυντής ο Παύλος Μυροφορίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments