Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [07/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [07/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [07/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [07/08/20].

Κριός

Πόσο συχνά αντιστέκεστε στην αλλαγή, όταν κανονικά θα έπρεπε να την ενστερνιστείτε; Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε. Απλώς θα πρέπει να δείτε τις μελλοντικές δυνατότητες της σχέσης σας και να αρχίσετε να τις θέτετε σε λειτουργία.

Ταύρος 

Γνωρίζετε τα πάντα για τις μεταμορφώσεις, δεν μιλάτε για κάτι άλλο τον τελευταίο καιρό. Τι κάνει τη σημερινή μέρα ξεχωριστή; Σηματοδοτείται ως ορόσημο στη διαδικασία που περνάει η σχέση σας, την βάζει σε νέα βάση. Ξεκινάει μια καινούργια και ευχάριστη περίοδος για εσάς και το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Πώς ξέρετε ότι όλα θα εξελιχθούν χάλια, αν δεν έχετε κάνει καν το πρώτο βήμα; Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να καθορίσετε τι θα συμβεί. Το ταίρι σας περιμένει την κίνησή σας αλλά εσείς εξακολουθείτε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Ας είμαστε ειλικρινείς, τι έχετε να χάσετε;

Καρκίνος

Η αλλαγή για εσάς, είναι κάτι ξαφνικό που συμβαίνει πολύ γρήγορα. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για αργή και σταθερή πρόοδο στον τομέα των σχέσεων. Ξέρετε ότι πρέπει να ανοιχτείτε περισσότερο. Κάντε το και θα εκπλαγείτε με το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Λέων 

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε αυτό το ξεχωριστό δώρο που κρύβει η σχέση σας, πρέπει να βρείτε και τον κατάλληλο τρόπο να το αποκαλύψετε. Δεν ξέρετε αν θέλετε απλώς να σκίσετε με μανία το περιτύλιγμα ή να το ανοίξετε σιγά και απολαυστικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όσο περισσότερο το αφήνετε τυλιγμένο, τόσο περισσότερο θα το μετανιώνετε.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι έχετε ήδη περάσει αρκετές αλλαγές. Αλλά σήμερα κατανοείτε καλύτερα το γιατί. Αντιλαμβάνεστε τι προκάλεσε την τελευταία ρήξη στην σχέση σας και έχετε όλη την καλή διάθεση να επιλύσετε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί. Νιώθετε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνετε αλλαγές ακόμη και στον εαυτό σας προκειμένου να το επιτύχετε.

Ζυγός 

Κάποιες μέρες φέρνουν σημαντικά πράγματα και η σημερινή είναι μία από αυτές. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν προκύψει πικρίες και ρωγμές στην σχέση σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε την οπτική και τη στάση σας, καθώς ήσασταν πολύ κτητικοί. Δεν είναι περίεργο που προέκυψαν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να επανορθώσετε.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα φέρνει αρκετές εντάσεις στην σχέση σας. Κάποιες άσχημες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σας… Ξέρετε ότι πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα. Κάντε ένα διάλειμμα, μείνετε μόνοι, διαλογιστείτε και κυρίως σκεφτείτε τη κατάσταση με πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Τοξότης 

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια στα προβλήματα της σχέσης σας. Τώρα που το καταλαβαίνετε, μπορείτε να ξεκινήσετε για να μεταβείτε στο επόμενο στάδιο. Σκεφτείτε πώς αισθάνεστε για το μέλλον, τις προτεραιότητες και τις αξίες σας. Προχωρήστε μπροστά με αποφασιστικότητα και με ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Μια αργή και σταδιακή αλλαγή συμβαίνει στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά, για να βρείτε τι χρειάζεται μεταμόρφωση. Οι σχέσεις αλλάζουν συνεχώς, το ίδιο και εσείς.

Υδροχόος

Αυτό που φοβάστε περισσότερο, είναι οποιαδήποτε απόκλιση από τον κανόνα… Οποιαδήποτε μικρή καθυστέρηση ή εμπόδιο στο πρόγραμμά σας. Δηλαδή, οτιδήποτε άγνωστο. Το πλανητικό σκηνικό σας ζητά να πάρετε μια δύσκολη απόφαση: Θα πρέπει να πάτε προς το άγνωστο με μια καινούργια σχέση ή να μείνετε στην ασφάλεια της ρουτίνας σας.

Ιχθύες

Θα θυμάστε την σημερινή μέρα για αρκετό καιρό: Θα αποφασίσετε να πείτε «ναι» σε κάτι που πραγματικά θέλατε αλλά διστάζατε να ζητήσετε. Εάν δεν ξέρετε για τι πράγμα πρόκειται, σύντομα θα καταλάβετε και εσείς και το ταίρι σας. Αξιοποιήστε την θετική ενέργεια της μέρας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments