Αθλητισμός

Μολίνς Παναθηναϊκός: Μπορεί και να επιστρέψει στην Ελλάδα

Μολίνς Παναθηναϊκός: Μπορεί και να επιστρέψει στην Ελλάδα
Μολίνς Παναθηναϊκός: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής προς το παρόν παίζει με τη φανέλα της Μάλμε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκιγιέρμο Μολίνς, παλαιότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, μπορεί και να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στην πατρίδα του στη Σουηδία και παίζει με τη φανέλα της Μάλμε. Το συμβόλαιό του όμως, ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και, σύμφωνα με πληροφορίες από το SPORTIME, δεν θα έλεγε όχι στα 32 του να κάνει ακόμα ένα ταξίδι για την αγαπημένη του Ελλάδα.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι δεν τα πήγε καθόλου άσχημα με τη φανέλα της Μάλμε όπου και είχε 28 ματς με 8 γκολ. Τίμιος. Για τρίτη περίοδο στην καριέρα του, ο Γκιγιέρμο Μολίνς αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάλμε. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έμεινε πριν από δύο χρόνια περίπου, ελεύθερος από το «τριφύλλι» και αφού εξέτασε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το σουηδικό σύλλογο μέχρι το 2021.

Πάντως, ο δημοφιλής αθλητής, παρότι έφυγε από την ελληνική ομάδα, συνολικά του άρεσε παρά την ύπαρξη προβλημάτων, όπως φαίνεται και στις δηλώσεις του πριν από μερικά χρόνια πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναζήσει παρόμοια κατάσταση σε άλλο τιμ που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

«Μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω. Αν δεν μου άρεσε δεν θα συνέχιζα. Προβληματίζομαι για το μέλλον του Παναθηναϊκού που είναι ένας σημαντικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναζήσει. Σε άλλη ομάδα με αυτές τις συνθήκες μπορεί να μην είχε μείνει κανένας παίκτης. Εδώ είναι μαχητές και έχουν πει όλοι ότι θα μείνουν ως το τέλος της σεζόν», είχε δηλώσει.

Όσο για το σουηδικό πρωτάθλημα, είχε αναφέρει το εξής: «Το σουηδικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Ήδη από το 2014 η Μάλμε είχε διακρίσεις. Τώρα είναι η Έστερσουντ. Θα έλεγα πως μοιάζει με το αγγλικό αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο. Νομίζω πως η Μάλμε έχει πολύ δυνατή ομάδα και δεν μπορεί κανείς να την κοντράρει. Όλες οι άλλες ομάδες παλεύουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments