Αθλητισμός

Πιέρ Τζάκσον Παναθηναϊκός: Είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Βόβορας

Πιέρ Τζάκσον Παναθηναϊκός: Είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Βόβορας
Πιέρ Τζάκσον Παναθηναϊκός: Η ελληνική ομάδα κινείται για την απόκτησή του.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός Πιέρ Τζάκσον φαίνεται πως έχει περάσει σε θέση ισχύος για να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ στον Παναθηναϊκό.

Βραχύσωμος αλλά υπερταλαντούχος σκόρερ

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ (μετά βίας 1,80 μέτρα) αλλά υπερταλαντούχος σκόρερ, αναζητούσε εξ αρχής τον τρόπο για να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και όλα δείχνουν πως θα γίνει ο αθλητής, στον οποίο θα δοθούν τα… κλειδιά από τον Γιώργο Βόβορα για την επόμενη, τουλάχιστον, σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό σημείο 

Ο λόγος για τον Πιέρ Τζάκσον, με τον οποίο είναι σε συνεχή επαφή, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε καλό σημείο και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παίκτης του «τριφυλλιού». Έτσι, οι «Πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση στου βραχύσωμου Αμερικανού γκαρντ, ολοκληρώνοντας λογικά το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες από το to10. Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ, κινείται δυνατά και για τον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας.

Διαθέτει σχετικά μικρή εμπειρία από Ευρώπη αν και έχει παίξει σε Φενέρμπαχτσε (2014 τραυματίστηκε και αποχώρησε), Τσεντεβίτα (2016) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2017/18), ενώ την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στη G-League με τη φανέλα των Σάουθ Μπέι Λέικερς όντας συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο, μετρώντας 20.8 πόντους (με 39.9% στα τρίποντα), 3.8 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 3.2 λάθη ανά 35.9′ συμμετοχής.

Πώς θα «κλείσει» ο Βόβορας το πρόβλημα του στο αμυντικό κομμάτι;

Παρότι ικανός σκόρερ, έχει φανερό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, με τον Γιώργο Βόβορα, εφόσον «κλείσει» στον Παναθηναϊκό, να αναζητά τρόπο για να μπορέσει να καλύψει τη συγκεκριμένη αδυναμία του. Σε περίπτωση που υπάρξει τελική συμφωνία, οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν αφήνοντας ένα μικρό… παραθυράκι για την απόκτηση ενός ακόμα πλέι μέικερ.

Έτσι λοιπόν, από τη στιγμή που η υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα, έμεινε στάσιμη, ο Παναθηναϊκός προχωράει για άλλη λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Γιώργο Βόβορα, να καταλήγει σε αυτήν του Πιερ Τζάκσον. Μέσα από τις τρεις επιλογές που είχε στα χέρια του ο Βόβορας, κατέληξε σε αυτήν του Τζάκσον, με σημαντικό κριτήριο την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments