Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [08/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [08/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [08/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [08/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην σχέση σας. Ίσως αφορά μια μακροχρόνια επιθυμία ή έναν συγκεκριμένο στόχο. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να το αφήσετε να εμφανιστεί και να το συζητήσετε με το ταίρι σας. Δεν είναι πλέον δυνατόν να το κρατήσετε κρυφό.

Ταύρος 

Η μέρα μπορεί να φέρει μια ξαφνική ρήξη σε μια συγκεκριμένη σχέση – αλλά και εκπληκτικές εξελίξεις σε μια άλλη. Στην αρχή θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με τον χωρισμό. Αλλά μετά θα καταλάβετε ότι ήταν η φυσική κατάληξη, καθώς αυτή η σχέση γινόταν πολύ περιοριστική.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Έχετε αυτό το συναίσθημα της ανησυχίας πριν την καταιγίδα. Κάτι θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή, καθώς η ένταση γίνεται αφόρητη. Μην φοβάστε να αφεθείτε και να επιτρέψετε την αλλαγή. Πρέπει να συμβεί κάτι, ώστε να υπάρξει πρόοδος στην σχέση σας.

Καρκίνος

Έχετε δύο επιλογές σήμερα: Είτε θα κάνετε κάτι είτε όχι. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τα πράγματα σε κρίσιμο σημείο χωρίς επιστροφή. Στην ερωτική σας ζωή υπάρχει κάποιο όριο που πρέπει να ξεπεραστεί. Αν μέχρι τώρα δεν βρίσκατε το θάρρος να περάσετε τη γραμμή, θα το βρείτε.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά αντισυμβατικά πράγματα στην ζωή σας. Ξέρετε ότι κάτι μοναδικό μέσα σας, ψάχνει να βρει δρόμο για να εκφραστεί. Κρατάτε κρυμμένα τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όριά σας και να ανακαλύψετε νέες πηγές απόλαυσης.

Παρθένος

Τυχεροί! Τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια έκπληξη σήμερα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι περιμένατε, αλλά μικρότερο από ό,τι ελπίζατε. Εάν η σχέση σας πάσχει από έλλειψη ρομαντισμού, μπορεί να τον βρείτε από μια άλλη πηγή.

Ζυγός 

Ποιος είπε ότι η ζωή σας είναι βαρετή; Αν τον τελευταίο καιρό είχατε πέσει σε ρουτίνα στην σχέση σας, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Η ενέργεια της μέρας θα σας κάνει ξαφνικά να δείτε τον/τη σύντροφό σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Θα τον/την ερωτευτείτε από την αρχή.

Σκορπιός

Υπάρχει πολλή φασαρία γύρω σας, ίσως περισσότερη από όση μπορείτε να διαχειριστείτε. Οι πιο στενές σχέσεις κρύβουν κάποια έκπληξη για εσάς. Η λέξη – κλειδί της μέρας είναι «ξαφνικά». Τίποτα δεν συμβαίνει με χαλαρό ρυθμό, εμφανίζεται μπροστά σας εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης 

Σας αρέσει να έρχεστε σιγά – σιγά κοντά με τον/την εκάστοτε ερωτικό/ή σας σύντροφο. Αλλά με την ενέργεια της σημερινής μέρας δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ερωτική προοπτική που θα σας μαγέψει και δεν θα μπορείτε να κρατηθείτε μακριά. Εάν είστε σε σχέση, ο/η σύντροφός σας θα κάνει κάτι που θα σας εκπλήξει.

Αιγόκερως

Είναι φοβερό πώς μερικές φορές νομίζετε ότι ξέρετε κάποιον και διαπιστώνετε ότι τελικά δεν έχετε καταλάβει τίποτα για αυτόν. Σήμερα, το ταίρι σας μπορεί ξαφνικά να σας ανακοινώσει κάτι που θα σας σοκάρει. Αποκαλύπτεται μια εντελώς καινούργια πλευρά του. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα την δεχτείτε ή θα την απορρίψετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρκετή ένταση στην ζωή σας. Υπάρχει ανάγκη για χώρο και ελευθερία στην ερωτική σας ζωή, που μπορεί να προέρχεται από εσάς ή τον σύντροφό σας. Υπάρχει επίσης ανάγκη να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και τρόπους συνύπαρξης, που θα επηρεάσουν και τους δυο σας.

Ιχθύες

Η ανάγκη να είστε ο εαυτός σας, σήμερα υπερισχύει της συνηθισμένης ανεκτικότητάς σας στα καπρίτσια των άλλων. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να υποχωρείτε. Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να σοκαριστεί από την άτεγκτη στάση σας, που αφήνει ελάχιστα περιθώρια συμβιβασμού.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments