Lifestyle

Τέα Πρέλεβιτς: Πανέμορφη η αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς [pics]

Τέα Πρέλεβιτς: Πανέμορφη η αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς [pics]
Τέα Πρέλεβιτς: Έκανε διακοπές με την αδελφή της στα ελληνικά νησιά και μας άφησε άφωνους με το καλοσχηματισμένο σώμα της.

Η Τέα Πρέλεβιτς είναι η αδελφή της Άννας η οποία είναι μοντέλο και παρουσιάστρια, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς το 2010.

Η ομορφιά στους Πρέλεβιτς είναι οικογενειακή υπόθεση

Για την Άννα Πρέλεβιτς εξάλλου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πρωτότοκη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επιτυχία με την τηλεόραση. Τώρα, ήρθε η σειρά να γνωρίσουμε τη μικρότερη κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, την Τέα. Και αποδεικνύει πως η ομορφιά στους Πρέλεβιτς είναι οικογενειακή υπόθεση.

Κούκλα και η μικρότερη αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς

Γιατί μπορεί η Άννα να βραβεύτηκε πριν από μια δεκαετία περίπου αλλά και η Τέα είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη μεγαλύτερη αδελφή της. Είναι μια κούκλα που εντυπωσιάζει με το καλοσχηματισμένο της κορμί. Μάλιστα, οι δύο αδερφές έκαναν μαζί διακοπές φέτος, γυρίζοντας στα ελληνικά νησιά και απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την αμμουδιά.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική, όπου μένουν οι γονείς των δύο αδελφών και επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Συνεχίστηκαν στην Τήνο, τη Μύκονο, με πιο πρόσφατο προορισμό την Αστυπάλαια. Και φαίνεται πως δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος που ενώνουν την Άννα Πρέλεβιτς και την Τέα Πρέλεβιτς. Οι δύο αδελφές είναι και πολύ καλές φίλες. Για αυτό συχνά τις βλέπουμε να μοιράζονται κοινές δραστηριότητες!

Έχουν ζήσει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Να αναφέρουμε πως η Άννα Πρέλεβιτς γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς – Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (από το 1996 μέχρι και το 1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς. Ήρθε πάλι στην Ελλάδα και κέρδισε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2010 εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments